writing-img

Previjalnice Lj.-Kranj

clock-img

17.03.2005, 15:42

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

V soboto se imamo namen odpraviti na izlet na Gorenjski in Ljubljanski konec, pa prosim za pomoč.:kuza:
Mi lahko lepo prosim napišete kje so v Ljubljani in Kranju previjalnice, da bom lahko svojega sinkota previla?Pa da so čiste in tople....namen imam pa iti v Kranju v Pikapolonico v Ljubljani pa v Citypark.
Hvala za info že vnaprej,LP iz Obale,:morje:
Sibil

clock-img

17.03.2005, 15:53

clock-img

*metuljčica*

pencil-img

68

PREVIJALNICE IMAŠ V CITY PARKU IN TO DVE ENO NASPROTI MOBITELA DRUGO PA NASPROTI TOMAS SPORTA.

PREVIJALNICO IMAŠ TUDI V BABY CENTRU, ARIJELU, MERKURJU (KI JE POHVALE VREDNA)SEVEDA JE PA TUDI V LECLDERKU. :sloncek:

clock-img

17.03.2005, 15:54

clock-img

dory

pencil-img

8852

V kranju je ena ziher v tavelkem mercatorju na planini ( sej je tam ze planina ane:zmeden: )...

clock-img

17.03.2005, 15:59

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Hvala za hitre odgovore...:rozica:
LP,
Sibil

clock-img

17.03.2005, 16:01

clock-img

Anonimen

Ja, kaj pa jaz vem. Lahko bi že bla Planina ampak v nobenem primeru pa to ni blizu Pikapolonice. Zdaj pa rzmišljam, kje bi lahko bil kakšen wc blizu Pikapolonice. Ker je zraven Mercator in en lokalček, bi si upala trdit, da je Jankovič poskrbel za previjalnico. Če pa ni, potem se pa moram zapeljat čisto na drugi konec Kranja, kot je že Teja rekla, v Mercator, ali pa v Merkur, ki je čisto zraven.

clock-img

17.03.2005, 17:15

clock-img

viv_

pencil-img

9144

V centru Kranja imajo previjalnico v McDonaldsu!

Če si boste pa v miru zaželeli kavo pa pojdite k Pečjaku (za kinom center) kjer imajo fletno igralnico pa res ni zakajeno!

lp

clock-img

17.03.2005, 17:21

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Mi sicer prakticiramo kar previjanje v prtljažniku - imamo enoprostorca, tako da odpreš prtljažnik, daš podlogo na tla in to je to :)

clock-img

17.03.2005, 17:59

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Hmm-ja to sem tudi sama gruntala, za previjat v prtljažniku, ampak a ni še vseeno malo premrzlo?:zmeden2:
A vi to že zdej prakticirate?
LP,
Sibil

clock-img

17.03.2005, 18:22

clock-img

Lunca1

pencil-img

6022

Mislim da je tudi v Mercatorju na otoku previjalnica, se pravi čisto zraven pikapolonice.

clock-img

17.03.2005, 19:28

clock-img

Sabla

pencil-img

98

Če boš šla v Pikapolonico boš svojo :duda: lahko previla v previjalnici v Merkatorju.

clock-img

17.03.2005, 19:34

clock-img

viv_

pencil-img

9144

Ja zdaj te dni je že kar okrog 18 čez dan, to pa ni več tak mraz... se da na brzino na sončku previt.

clock-img

18.03.2005, 08:52

clock-img

Rozalija

pencil-img

285

LJ tudi Emporium.

Drgač pa voziček potisneš v kakšen kot Wcja ali podobno pa otroka previješ, al pa v avtu (saj ga lahko segreješ) na zicih. Pa kar tam v wcju ob umivalniku, če je kaj pulta....

Improviziraj!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem