writing-img

Previjalnice v centru MB

clock-img

16.01.2006, 16:00

clock-img

alijana

pencil-img

132

POzdravljene. Zanima me kje v centru MB so previjalnice in kako ste zadovoljne? Katero raje koristite? Vem za tisto v City Centru in tisto v Evroparku - to pa je to. Hvala za odgovore. Cartajte svoje user posted image  in lepo se imejte v teh zimskih dneh. Lp, Alijana.

clock-img

16.01.2006, 16:44

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

16.01.2006, 17:08

clock-img

Anonimen

Bagi, sem iskala ta link, da bi ji ga navedla, pa ga nisem našla. Ker isto vprašanje sem takrat sama postavila, zato sem vedela, da so nekje odgovori že napisani user posted image

clock-img

16.01.2006, 19:04

clock-img

alijana

pencil-img

132

BAGI hvala.

clock-img

16.01.2006, 19:51

clock-img

bobek05

pencil-img

2795

Od vseh naštetih sem se spomnila še ene: v trgovini Mami na Glavnem trgu imajo vedno razstavljeno eno sobico in meni je (ful prijazna) prodajalka rekla, da lahko mamice tam kadarkoli previjejo svoje otroke (kar na previjalni mizi), pa tudi take udobne stole imajo za podojit ali otroka kako drugače nahranit (npr. če mu daš kašico ali kaj...)... Pa tudi če same pridete tja, vedno pomaga voziček v trgovino spravit (so malo nerodna vrata..)... PRIPOROČAM!

clock-img

16.01.2006, 23:27

clock-img

pravljica

pencil-img

3338

v H&M imajo samo wc za zaposlene in če je sila, vas bo kakšna prodajalka tudi tja peljala (preizkušeno user posted image  )

yeah, thats me ;)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem