writing-img

Previjanje brez vode?!?

clock-img

27.04.2005, 21:26

clock-img

LIALIA

pencil-img

267

Selili smo se in sedaj ne morem več imeti previjalne mize v kopalnici :(( Ker sem navajeno našo previjati le z vato in vodo, vodo, vodo, ne vem kako bom zdaj.Na poti mi je grozno uporabljati vlažilne robčke. Kako naj zdaj? A naj si nosim v posodici vodo? A katera prakticira tako? Je zelo zoprno?

clock-img

27.04.2005, 21:30

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Pri nas si pred vsakim previjanjem v posodico natočimo toplo vodo in jo nesemo v spalnico kjer tamalo previjemo. Pa smo se čist navdl in je čist ok, sej se počas navadiš drugač pa probi z vlažilnimi robčki, čeprav ti jih ne priporočam preveč:zmeden:

clock-img

27.04.2005, 21:31

clock-img

SISI25

pencil-img

729

Mi smo na začetku tudi tako prakticirali. Zdaj pa uporabljamo kar vlažilne robčke. PA jih vredu prenašata.

clock-img

27.04.2005, 21:35

clock-img

Anonimen

Moja sestra je tudi pri njenih sveh treh otrocih prakticirala posodico z vodo in krpico. Meni je tudi ljubša voda, zato sem jaz previjala v kopalnici na pralnem stroju. Tam imam še sedaj previjalno podlogo, nad strojem omarico s plenicami in vsemi potrebščinami za dojenčka, takoj za seboj pa vodo.

clock-img

27.04.2005, 21:36

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

oj...Zara te razne kemije ne prenaša najbolš,pa že od začetka nosmo vodo s sabo,se tako navadiš,da sploh ne veš ;)...

clock-img

27.04.2005, 21:36

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Kaj pa je z vlažilnimi robčki narobe? Kakšni žnj kategorije so res zoprni, kakšni prijetno mehki in ne dražeči, so pa super. Če je pa otrok preveč pokakan, ga pa itak neseš v kopalnico pod tekočo vodo, vsaj jaz tako naredim.

clock-img

27.04.2005, 21:39

clock-img

BARBARA R.

pencil-img

1706

Jaz sem tudi prve mesece nosila lavorček z vodo.Sedaj pa vsako jutro napolnim termovko z toplo vodo in čez dan lepo zdrži.

:muca:

clock-img

27.04.2005, 21:53

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Jaz Luko že od začetka previjam v njegovi sobici in sem vedno nosila vodo v lavorju tja. Sploh ni nič takega. Sedaj pa postajam iz dneva v dan bolj lena in komot, pa vse več uporabljam kar robčke (Pampers sensitive). Po pravici povedano ima sedaj čisto lepo ritko, prej ko smo prakticirali samo z vodo, pa je imel pogosto rdečo.

Lp, Boni

clock-img

27.04.2005, 21:56

clock-img

valči

pencil-img

2344

Tudi jaz mlajšo umivam z vodo,ki jo nosim iz kopalnice v mali skledčki in jo umijem z vato,mi ni nič odveč:)

Tudi tavečjega sem tako umivala,sedaj pa samo z robčki,ker mi vodo večkrat razlije:(,pa robčki mu ne škodijo:sloncek:

clock-img

27.04.2005, 23:35

clock-img

Wahoo RR

pencil-img

3190

Midva jo že od štarta umivava z vlažilnimi robčki ( pampers sensitive ) in do sedaj ni imela še niti malo bogo rito...
prve 14 dni, sem šla edino po robčkih še malo z vlažno pleničko če.z..če bi slučajno bil kakšen močen koncentrat...no, pa ni bilo nič...

clock-img

28.04.2005, 07:19

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Že od samega začetka uporabljam vlažilne robčke...Tudi pri Niki sem jih, pa ni nobenega problema.. Res pa je da uporabljam če se le da kakšne sensitive ponavadi Nivea ali Pampers...

clock-img

28.04.2005, 08:42

clock-img

Natas@

pencil-img

804

Pri nas smo vato in vodo uporabljali samo kak mesec od takrat pa samo vlažilne robčke. Ritka, kot bi gledal dojenčkovo.:)-

clock-img

28.04.2005, 13:13

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Jaz sem od vsega začetka uporabljala vato in mleko tako so me navadli v porodnišnici. Na intenzivni. Po 6 mesecih pa sem začela z robčki so veliko bolj praktični

clock-img

28.04.2005, 19:26

clock-img

Anja167

pencil-img

1017

Tdui jaz si nosim v posodici vodo v sobo. Ja, je zoprno, sploh kadar mali nima časa čakat sam v sobi. Ampak ziher je vsaka stvar za neki dobra...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem