writing-img

Prhljaj in izpadanje las

clock-img

27.10.2010, 15:20

clock-img

Nocturama

pencil-img

127

Pozdravljene,
sem v 5. mesecu in mi zelo izpadajo lasje + zoprn prhljaj. Proti občasnemu prhljaju mi je pred nosečnostjo vedno pomagal Garnier šampon, zdaj pa nič več. Lasišče me nasplošni srbi, lasje so ubogi in mi izpadajo, k sreči imam kratke in zelo goste, zato se ne sekiram ful preveč, ampak je pa zoprno. Vedno ko se počoham po glavi prhljaj prši okoli mene pa kakih 10-20 lasov izpade. user posted image

Je mogoče še katera imela takšne težave (ni mi ravno za jamrat ginekologu o težavah z lasmi, ki niti niso neke blazne težave) in kako jih je rešila?

I believe that life is a game, that life is a cruel joke, and that life is what happens when you're alive and that you might as well lie back and enjoy it. (Neil Gaiman)

clock-img

27.10.2010, 16:36

clock-img

Anonimen

Probaj kuro z jabolčnim kisom. Zmešaj z vodo in na glavo.

clock-img

28.10.2010, 14:35

clock-img

rozemari

pencil-img

8

Tudi jaz sem v 5. mesecu nosečnosti in z istimi teževami glede las. Imam doge in zelo goste lase, ampak me je groza se počesat ali pa si oprati glavo, ker mi izpadajo celi šopi. Pa tudi celo stanovanje jih je polno, tako da moram imeti spletene v kito, da ni ceste las za mano. Jaz sem se naročila k osebnemu zdravniku, pa da vidim kaj bo rekel.

clock-img

28.10.2010, 16:12

clock-img

Taddy78

pencil-img

1983

No jaz v nosečnosti nisem imela teh težav, prej kontra, saj ni bilo ne  duha ne sluha ne o prhljaju in izpadanju...po porodu ko so mi začeli ful izpadati, sem to rešla z Receptovim šamponom, ampak prhljaj  je ostal.
Zdaj že 1 mesec uporabljam Head and S. proti izpadanju in se mi kar dopade. Prhljaja tak že od prve uporabe ni več, lasišče več ne srbi, izpadajo pa čist po naravi user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem