writing-img

Prišla je!

clock-img

18.08.2007, 08:48

clock-img

mihi78

pencil-img

683

...kdo le user posted image ,ne! Je nisem nič kaj vesela! Več sreče prihodnji mesec. Zdaj se lahko prestavim na "M ne pričakujem septembra!". user posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 18.8.2007 10:46:30 >

clock-img

18.08.2007, 12:43

clock-img

kodrana

pencil-img

1773

mihi78, če je že morala prit, je bolje, da je prišla sedaj.. mihi vem, da ti je težko, po vsem kar si doživela. a verjamem, da boš tudi ti kmalu mama. vse bomo. samo ne obupat. pa še ..dobrodošla med septemberkami. jaz bom tudi tam.. ali kot navijačica ali kot soborka. podpora v vsakem primeru. drži se.

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

clock-img

18.08.2007, 12:50

clock-img

Srčekgirll

pencil-img

3926

mihi78,user posted image user posted image
Glavo pokonci, vedi da boš tudi ti nekega dne ugledalauser posted image user posted image .
Moj D dan je jutri, pa ne vem kaj lahko pričakujem, mogoče(upam da ne) se ti bom pridružila v ne pričakujem v septembru.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

clock-img

18.08.2007, 12:53

clock-img

vita80

pencil-img

299

Tudi pri meni je danes prišla hudička user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa sem že misla, da bo kaj! Torej v 5 krog! Zaj pa mislim, da bi že moralo ratat kaj počasi!
Držim pesti za vse, ki upajo na +!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.08.2007, 13:41

clock-img

mihi78

pencil-img

683

Punce, hvala za vzpodbudo, mi je res bla potrebna! Saj sem itak slutila, da bo prišla, ker sem bila 2 dni prej obupno tečnauser posted image user posted image user posted image . Bogi moj možek. Sicer ga pa moram pohvalit, ker je izreeeeedno potrpežljiv z menoj. Upam, da vam rata pa da že ta mesec zagledate user posted image . Lep dan 

clock-img

20.08.2007, 12:43

clock-img

eole

pencil-img

309

tudi pri meni je prišla user posted image , danes.. sicer je zamujala, ampak ...  sem že na testu videla, da ne bo nič.
sem čisto žalostna, kot vreme danes..
v nove boje, ne preostane nam drugega user posted image

clock-img

20.08.2007, 12:46

clock-img

Serendipity

pencil-img

5124

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Groza je ko pride ta user posted image , težko nam je. Ampak glave pokonci in v nove boje, ker nekoč, kaj nekoč! še letos bomo vse z bušji po svetu hodile user posted image !

clock-img

20.08.2007, 13:26

clock-img

NATALI99

pencil-img

15

Draga Eole!
En velikuser posted image  zate in seveda ti želim, da nasledniji mesec zagledašuser posted image  user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.08.2007, 18:16

clock-img

eole

pencil-img

309

hvala user posted image
sem že bolje ...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem