writing-img

Pri nas pa bruhamo

clock-img

18.02.2009, 20:56

clock-img

Nea_teja_

pencil-img

1860

in imamo drisko.Ko smo se peljali domov je tamala začela bruhat doma je pa š driško dobila.Bruha pa samo vodo.A ima še katera to  kaj predlagate.No zdele je končno zaspala.Upam da se bo ponoči umirilo.

clock-img

18.02.2009, 21:02

clock-img

Anonimen

Ma sem že mislila, da ti bruhaš, pa sem skor ploskat začela user posted image user posted image user posted image user posted image

Za Neo pa user posted image user posted image user posted image če spančka jo kar pusti, če se pa zbudi, pa ji daj za pit, da ne dehidrira.

clock-img

18.02.2009, 21:31

clock-img

dalin

pencil-img

1806

Pri nas se je tudi s tem začelo v ponedeljek.Pa še visoka vročina zraven.Včeraj sem ga peljala k zdravniku.Diagnoza:rotavirususer posted image .Menda zelo razhaja zdaj.

Žan 27.09.2006

clock-img

18.02.2009, 21:36

clock-img

muška

pencil-img

3223

pa kaj ste vsi bolani user posted image  . Na luft bo treba malo bolj

clock-img

19.02.2009, 08:07

clock-img

gita10

pencil-img

1507

Isti problem, amapak moj sin nima vročine. Nikoli še ni bil bolan v 6 letih samo kozice smo imeli pred 3 leti , sedaj pa je bruhal ponoči v nedeljo in ponedeljek v torek nič včeraj pa spet okrog polnoči. čez dan nič in je vse uredu tako, da mi sploh ni jasno. Nič ga ne boli in tudi ko se zbruha je spet vse uredu.

clock-img

19.02.2009, 08:15

clock-img

Anonimen

Veliko je te viroze, preveč je bolnih.Kdaj bo konc.

Seveda bruha samo vodo, ko pa nima več kaj.
revčki otroci.user posted image Pozdravite se čim hitreje.

clock-img

19.02.2009, 09:22

clock-img

caillou

pencil-img

1854

Ma razsaja vse sorte. Pri nas zadnji čas še ni minil teden, da ne bi vsaj dvakrat na teden driskali in bruhali. 

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni