cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pri nas pa pajki in kobilice

clock-img

06.08.2008, 14:02

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

Malora sem jezna ko user posted image -že spetuser posted image .

No diplomco sem uspešno končala. user posted image
Zdaj pa me morijo pajki, ki zgledajo nekako takole:

Pri otroških sobah na balkonu pri vratih, pod ostrešjem jih je full veliko. In včerja ko sem šla zalivat rože me je skor kap. Itak sem jih popipsala da sem se še sama skor zastrupla. Mene jih je blo groza.
Druga stvar so pa kobilice, 

ki jih je vsak dan več. Dve ure na dansam kobilce penašam sem in tja, a mate ve tud kej teh "golazni" ?

Bljekuser posted image

< Sporočilo je popravil Pikec RR -- 6.8.2008 14:45:45 >

clock-img

06.08.2008, 14:04

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

eh ne znam pomanjšat

< Sporočilo je popravil KIKI**** -- 6.8.2008 14:05:25 >

clock-img

06.08.2008, 14:15

clock-img

abc100

pencil-img

5390

Sam ne mi govort o kobilcah. To je men najbolj nagravžna žival na svetu. Pa bojim se jih za umret. Zanč je una ta velika ki leti v dnevno pršla, sem v spalnici več kot pol ure zberala pogum, da sem jo šla potolčt. Pa je ne bi šla, če nebi sine bil lačen in sem mogla it v kuhinjo. BLJEEEEKK gravž

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

clock-img

06.08.2008, 14:19

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj.user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

06.08.2008, 14:39

clock-img

dulcinea

pencil-img

4144

Iiiiiiiiiiiiiiii, kako lep pajkec. user posted image  

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

clock-img

06.08.2008, 14:43

clock-img

coca cola

pencil-img

216

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kak negravžen pajk aaaaaaaaaaaaaa fuuuj kocine mi grejo pokonci
Ja kobilic je pri nas tudi veliko. Ne vem kaj je letos kje kakšna invazija da jih je tolikouser posted image

clock-img

06.08.2008, 17:51

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Meni so vse žuželke user posted image user posted image

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

06.08.2008, 19:12

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

evo, glih dons sm sestri rekla da vsak dan vsaj dve kobilice vn vržemuser posted image  in to tiste tavelike, k se jim še bežat ne da... dons sm eno sred kuhne pohodila user posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

clock-img

06.08.2008, 19:14

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

Prosim, mene je prejšnji teden na kupu zloženega perila čakala zelena majhna bogomolka. Sem podurhala iz sobe kot hudič. Samo zaradi malega nisme začela kričat.

clock-img

06.08.2008, 19:17

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

ja, a ne kok je kriza k so otroci zravenuser posted image  naša tamala zmer veše loviuser posted image  poj jo pa ujame pa prav: na mamiuser posted image  

wanted cash.

clock-img

06.08.2008, 19:18

clock-img

zvesta

pencil-img

7042

IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

ja, a ne kok je kriza k so otroci zravenuser posted image  naša tamala zmer veše loviuser posted image  poj jo pa ujame pa prav: na mamiuser posted image  

brrrr, kar zmrazilo me je...

clock-img

06.08.2008, 19:20

clock-img

Šarki

pencil-img

3163

če mi daš mail ti pošlje*m neki na to temouser posted image

wanted cash.

clock-img

06.08.2008, 20:05

clock-img

Anonimen

Jz pa pajkov nikoli ne pobijam, ne vem od kje mi neka vraževerna ideja, da prinašajo srečo. Ampak jz sem itak čudna.

clock-img

06.08.2008, 20:07

clock-img

Anonimen

A ti povem en vic??

Je prdnu stric :)

...pa pride mimo kamela in mu pove, da se to ne dela :)

clock-img

06.08.2008, 22:08

clock-img

barika

pencil-img

6448

No diplomco sem uspešno končala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je bila 10user posted image

drugače pa slike ne vidim, kobilice sem pa kot majhna lovila po travniku in jih zapirala v kozarecuser posted image user posted image user posted image user posted image  (no sej jih je bilo veliko, tak da izumrle niso)

clock-img

06.08.2008, 22:10

clock-img

amaya

pencil-img

4434

Za kobilce si mačke nabavi. Moja jih je vse stamanla. Pajki me ne ganejo. Ponavadi ga moj prime in ven nese. Ne ubijamo nobene živali/žuželke....

Zaljubljena sem v tri fante...

clock-img

06.08.2008, 23:36

clock-img

sandra85

pencil-img

5983

kobilice user posted image user posted image user posted image teh pa se bolj bojim kot kakega medvedauser posted image (mislim une velike zelene kobilice)
kobilice so mi tako nagravžne, da me vedno skori kap ko kero zagledamuser posted image ma kakšna je to žival, če je ZELENA???fuj user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

clock-img

07.08.2008, 07:24

clock-img

aprilčica07

pencil-img

4130

Čez noč puščamo v dnevnih prostorih odprta okna. In zjutraj je v kuhinji pravo životinjsko carstvouser posted image Danes sem predno sem si kafe začela sploh kuhat, izselila 5 kobilc.. Brrr so mi nagravžne, ma bojim se jih pa ne. Drugačna zgodba je pa s pajki... Ko ga vidim kr otrpnem.. Imam prav fobijo:) In letos je tudi teh žal v izobilju. Tako pipsamo večkrat dnevnouser posted image

clock-img

07.08.2008, 08:48

clock-img

mojsoncek

pencil-img

3866

Nam pa letos najedajo muhe in obadi... sicer se najdejo tudi kobilice in pajki, ampak so v manjsini.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

clock-img

07.08.2008, 09:36

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Ravno danes ponoči sva z mojim po stanovanju lovila kobilico - tisto ta veliko. Je spuščala tak ušesa parajoč zvok, da sploh spat nisva mogla.

clock-img

07.08.2008, 12:35

clock-img

KIKI****

pencil-img

1955

No diplomco sem uspešno končala.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  a je bila 10user posted image

Diplomco imam gotovo , zagovor pa septembra, vsaj z računalnikom se mi ni treba več ubadatuser posted image , ker ga nekaj starost daje, prenosnik je pa na trojancu in črvihuser posted image .

No, ja uglavnem te presnete kobilce delajo poleg vsega strahu tud škodo, ker jedo npr. zavese, prte, tud sedežno bi načele z luknjicami zagotovo.

Pajki so mi pa grozni, sej vem da niso smrtno nevarni ampak da je kaj od tega dvojnega na meni sigurno ponorimuser posted image , si sama sebe predstavljam kako skačem in nekontrolirano tolčem okrog sebe kot zmešana. Moj pa v miru sedi in se smeji meni kot en trot namesto da bi mi pomagal.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem