writing-img

Pri sestrici bo kmalu šlo zares...

clock-img

22.10.2004, 16:22

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hojla!

Sestra ima rok naslednjo sredo, a se mi že danes zdi nekam "čudna". Začel jo je boleti križ, tri dni že ne spi, boli je v spodnejm sprednjem delu trebuha, ima zatečen obraz.... A so to prvi znaki, da se bo kmalu začelo? Ja pa ko jo tako gledam, se mi zdi, da se je loteva nek nemir in strah, čeprav tega ne prizna. In jaz, jaz sem bolj panična kot bi šlo zame. Samo, da bo vse v redu. Joj, že komaj čakam, da zagledam svojega prvega nečaka.:duda::duda::duda::duda:

Punce uživajte, pobožajte svoje bušije in vam sporočim, ko bo kaj novega.

Pa pa,
Anitka:metulj:

P.S. Morala sem se vam malce oglasiti, čeprav še nisem v 9nebesa;)

clock-img

22.10.2004, 16:37

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Anitka, sploh ni važno, a si že uraden član 9nebesa ali ne, vedno te je lepo videti in brati tudi pri nas! Ti se kar še kaj oglasi in nam poročaj, kako napredujete v prekmurju.

Tvoji sestro pa čisto razumem, če jo je kaj strah, ker je mene tudi, pa imam še malo manj kot 2 meseca do PD.
Ji pa :miska:, da bo potekalo vse brez problemov in da bo kmalu lahko pestvovala svojega :angel:. Ti pa da ji boš pomagala in da boš tr naj taboljša teta na svetu.

Lp, Boni

clock-img

22.10.2004, 17:34

clock-img

kimi

pencil-img

3836

vsako je bilo verjetno strah, razlagaj ji o prijetnih občutkih tako da bo bolj pomirjena

clock-img

22.10.2004, 18:05

clock-img

Anonimen

Držim pesti za sestrico...pa sporoči novičko, ko bo!:bravo::bravo::bravo:

clock-img

22.10.2004, 18:07

clock-img

Anonimen

:bravo::bravo::)-:)-:)-To ga boste pili Haha ja reci ji da ji želim čim bolj hiter porod.To bo očka glava bolela:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-VELIKO SREČE OB NOVEM ČLANU VAM ŽELI NEVA:bravo:9nebesa:)-

clock-img

22.10.2004, 19:34

clock-img

ninca

pencil-img

995

:bravo::bravo:držim pestke za sestrico:bravo::bravo:

clock-img

22.10.2004, 20:53

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hoj!

Smo že v porodnišnici oz. so in mislim, da bo že kar danes prijokal na svet naš mali palček.:sloncek::duda::sloncek::duda:

Anitka:metulj:

clock-img

23.10.2004, 07:06

clock-img

cinci

pencil-img

403

vau ful fajn:bravo:
a je kej novga :zmeden2:

clock-img

23.10.2004, 11:27

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Ahoj!

Danes ob 06.02. je na svet prijokal naš princ TIMO,:duda: velik 51 cm in težak 3910 g.

LP od presrečne tetke Anitke:sloncek:

clock-img

23.10.2004, 11:46

clock-img

Anonimen

Čestiiiiiiiiiiiitke!!!! Orng fant!!!:bravo::bravo::bravo::rozica::rozica::rozica:
lp,:fis:

clock-img

23.10.2004, 18:25

clock-img

BONI*

pencil-img

1011

Čestitke!:bravo::bravo::bravo:

Uživajte! Anita, želim ti, da se čimprej česa nalezeš (ti že veš česa;))!

Lp, Boni

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem