writing-img

Pri spolnem odnosu otrdi spodnji del trebuha??????zakaj?

clock-img

08.09.2006, 18:22

clock-img

Anonimen

Punce sem noseča 7.mesecev že kar nekaj časa mi otrdi spodnji del trebuha pri orgazmu, potem popusti. Ma mi je nerodno gin. vprašat če je to normalnouser posted image  A SE ŠE KATERI TO DOGAJA SJ PO MINUTI POPUSTI IN JE SPET NORMALEN TREBUH  ME JE STRAH DA NI TO KAJ NAROBE??

LEPO NOSEČNOSTuser posted image

clock-img

08.09.2006, 19:11

clock-img

TONČI.

pencil-img

1695

Jaz bi se raje izognila sexu, ker sex menda lahko tudi kaj pospeš porod. Škoda bi bilo, da bi zaradi sexa imel otrok kaj narobe, oz. bi bil prehitro rojen.

clock-img

08.09.2006, 20:11

clock-img

bskrle

pencil-img

3409

Čisto možno je, da se sproži kak popadek, res raje vprašaj G.

clock-img

08.09.2006, 20:27

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

Meni se je tudi to dogajalo in mislim, da je to normalno.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

08.09.2006, 20:34

clock-img

jasnika

pencil-img

887

to se tud men dogaja in sem vprašala pušenjaka in je rekel da to ni nič kaj takšnega, da se to pač enim dogaja in da ni potrebna vzdržnost, tako da kar vselouser posted image

clock-img

08.09.2006, 21:24

clock-img

tulip

pencil-img

917

Tudi meni je, ne vedno sicer. Sem rodila dan pred rokom, tako da seks v normalni nosečnosti ne škodi, kvečjemu je zelo prijetna izkušnja za oba.user posted image

clock-img

08.09.2006, 21:29

clock-img

Sandra*

pencil-img

1726

Ojla1

Tudi meni se je to dogajalo celo nosečnost, pa se je naš Mark rodil en teden po pdp. Pri men user posted image ni nč pospešil poroda1

Lp

clock-img

08.09.2006, 21:45

clock-img

Grascakinja

pencil-img

2003

Maternica se pri orgazmu krči. Pri nekaterih je to več zaporednih kratkih krčev, spet pri drugih, kot pri tebi, otrdi. To je popolnoma normalno.
Prosim ne govort ubogi revi takih neumnosti, da bo seks pospešil porod in naj bo zdaj pa 2 meseca vzdržna... sama sem imela koniziran MV in še pa še težav, pa sva veselo do konca uživala. Rodila sem 5 dni pred pdp. Ob normalni nerizični nosečnosti lahko spolno življenje funkcionira popolnoma normalno, če sta le oba za to. Maternica tudi sicer lahko večkrat otrdi tudi kar tako v smislu lažnih popadkov že od 6m naprej, pa navadno ne zganjajo prav velike panike zaradi tega.

clock-img

09.09.2006, 22:09

clock-img

eya

pencil-img

4615

Tudi pri meni se je to redno dogajalo.
Če je tvoja nosečnost brez problemov, se ne rabiš vzdržati spolnih odnosov...

clock-img

10.09.2006, 20:47

clock-img

Anonimen

Pušenjak pravi, da je to povsem normalno.

clock-img

10.09.2006, 22:39

clock-img

***pika***

pencil-img

203

To je normalno. Ne zdaj nehat seksat zaradi tega, bi bilo škoda user posted image

clock-img

11.09.2006, 10:03

clock-img

urskas

pencil-img

683

seveda je to normalno!
Nekateri celo pravijo, da je zadeva prijetna tudi za otročička, ki ga pri tem nežno masira...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem