writing-img

Prijava na razpis za prosto delovno mesto

clock-img

19.04.2008, 19:14

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Zanima me kaj ponavadi napišete v prijavo na razpis za prosto delovno mesto?
Napišete samo svoje podatke in za katero delovno mesto se prijavljate ter pogoje, ki so določeni za prosto delovno mesto in jih izpolnjujete? Ali napišete tudi kratek življenjepis?

Sem malo v dilemi, da ne bo dovolj če v prijavi napišem samo to, da se prijavljam na prosto delovno mesto in ne povem nič o sebi. user posted image

Že v naprej hvala za odgovore.

clock-img

19.04.2008, 19:19

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Ja jaz sem napisla najprej malo o sebi potem pa pogoje, šolo.....

clock-img

19.04.2008, 19:43

clock-img

Muca Copatarica

pencil-img

418

Mislim, da je malo življenjepisa potrebno.

clock-img

19.04.2008, 19:46

clock-img

Dadi

pencil-img

2007

Neka uvodna predstavitev oz. prijava na delovno mesto+ obvezno CV v prilogi. Mene so zaradi Cv-ja v prilogi zaposlili, ker sem tam naštela vsa dobljena znanja oz. nazive. (npr. vaditelj plavanja)

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

clock-img

19.04.2008, 19:47

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

VEdno napišeš na prvi list papirja

• Prijava na razpis za XXXX  (torej na kaj se prijavlješ, kje si zasledila razpis, nekaj o sebi (kakšna si: komunikativna, marljiva, točna, inovativna,... ), zakaj misliš, da si primerna ravno ti za to delovno mesto...
  • spodaj navedeš priloge (življenjepis, ostale priloge (ftc diplome, ftc, tečaja retorike...))

na drugega:
  • Življenjepis (šole, prakso, dodatna znanja, izkušnje, hobije...)

potem pa dodaš še priloge

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

19.04.2008, 19:49

clock-img

Anonimen

Po mojem skromnem mnenju (pa ne da imam ful izkušenj) je ravno življenjepis tisti, na podlagi katerega se odločajo a te bodo zaposlili al ne.

Sej če ne napišeš kaj vse znaš pa česa vsega si sposoben... itak nimajo koristi od tebe.

clock-img

19.04.2008, 20:00

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Ful hvala za odgovore! user posted image

V bistu je situacija taka, da sem jaz k njim pred približno štirimi meseci kar tako poslal prošnjo za zaposlitev z življenjepisem in vsemi drugimi stvarmi, ki spadajo v prošnjo. Takrat niso imeli nobenega razpisa in tudi jaz nisem dobila nobenega odgovora od njih.
Sedaj pa imajo razpis prav za to delovno mesto in sem malo v dilemi ali naj jim ponovno pošljem celoten življenjepis in vse potrebne priloge, ki jih je na razpise potrebno poslat.

Verjetno bo res najboljše, da jim spet vse kompletno pošljem, bo najbolj sigurno.

clock-img

19.04.2008, 20:34

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

seveda, moraš ponovno. tuto kompleto user posted image . Pa četudi bi bila 2 razpisa na eni firmi bi mogla poslat 2 prošnji in dva življenjepisa user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

19.04.2008, 22:59

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Neka uvodna predstavitev oz. prijava na delovno mesto+ obvezno CV v prilogi

Kaj pa je to CV? user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

19.04.2008, 23:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

19.04.2008, 23:47

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Imam eno vprašanje. Ali v CV vpišete tudi delo, ki ste ga opravljali "na črno" ali samo napišete na splošno, da imate izkušnje tudi na drugem področju?

clock-img

19.04.2008, 23:51

clock-img

nejcko

pencil-img

6556

Dela na črno jaz napišem pod honorarna delauser posted image

clock-img

20.04.2008, 00:01

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Super, hvala!

clock-img

20.04.2008, 07:29

clock-img

cukr07

pencil-img

1393

Joj punce zlate ste!user posted image
Bom upoštevala vaše nasvet in zadevo takoj jutri oddala na pošto. Upam da mi bo ratalao.

clock-img

20.04.2008, 14:13

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Dela na črno jaz napišem pod honorarna delauser posted image

Dober nasvetuser posted image user posted image

clock-img

20.04.2008, 21:30

clock-img

RoZala

pencil-img

324

Res ste zlate. Mogoče pa z vašo pomočjo kmalu dobim novo zaposlitev user posted image user posted image

Še nekaj me zanima, bolj kot firbec: če se prijavljate npr. na delovno mesto tajnice ali napišete, da imate izkušnje tudi na drugih področjih (npr. turistični vodnik). Ali to potem napišete v CV ali izpustite in imate potem "luknjo" za kako leto, ko ste to delali?

Ne mi zamerit ampak zadnjih 10 let nisem napisala nobene prošnje oz. prijave!

clock-img

21.04.2008, 08:39

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

Jaz sem napisala vse dotakratne zaposlitve in tudi študentska dela in zato sem sedaj kjer semuser posted image

clock-img

21.04.2008, 10:55

clock-img

Mijavček

pencil-img

1701

Vse zaposlitve napiši, redne, honorarne.... tudi če nimajo blage zveze z razpisanim del. mestom.

Ne smeš met luknje, ker je pol to že kaj sumljivo. Srečno!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem