writing-img

Prijazen fant

clock-img

03.02.2005, 15:31

clock-img

Anonimen

Prej sva bila s Filipom na sprehodu. Čez čas sem opazila, da mali nima ene rokavice.:zmeden2: V vozičku je ni bilo, se pravi sva jo nekje izgubila:zmeden:
Odpravila sem se nazaj, če jo slučajno kje najdeva.
Pa pripelje do naju mlad fant (madona sem stara :ups:) na kolesu in mi izroči rokavičko. :ups:
Sva jo pred trgovino zgubila. Je mislu, da bova takoj opazila, in prišla nazaj.:ups: Jaz pa "skrbna mama" to opazim šele čez 500m :ups:
Ker naju ni bilo nazaj, je pobral rokavičko, sedel na kolo in se na slepo odpravil proti nama...če naju bo kje našel.:zmeden2: In naju je...500m od trgovine pri vrtcu.:ups: Joj, mi je blo nerodno. On pa tko prijazen :ups:
Res sem mu bila hvaležna.:bravo: Malokdo bi se takole "žrtvoval" za rokavičko.

clock-img

03.02.2005, 15:46

clock-img

*HONEY*

pencil-img

325

Res pohvale vreden:bravo::bravo::bravo:glede na to da je današnja mladina tako raztresena,da marsikdo rokavičke sploh opazil ne bi:zmeden:

LP

clock-img

03.02.2005, 16:23

clock-img

lol

pencil-img

533

Mi smo pa že neki časa nazaj na parkingu eLeclerka zgubil rokavico(če so pa tko mejhne)pol smo pa čez ene 14 dni šli spet ke paje bla na drevesu obešena..

clock-img

03.02.2005, 17:18

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

Čim več takih najditeljev..me zanima če bi denarnico tud pripeljal 8)8)

clock-img

03.02.2005, 17:46

clock-img

saba01

pencil-img

467

Ja današnje čase je zeloooooooooooo maloooooooooooo poštenih najditeljev:zmeden:
Sabina

clock-img

03.02.2005, 18:50

clock-img

kimi

pencil-img

3836

Takih je danes zelo malo...no moj malček je v intersparu vrgel na tla dudo sicer sem jo videla ampak je takoj ena gospodična stopila do mene in me opozorila

clock-img

03.02.2005, 18:51

clock-img

kimi

pencil-img

3836

No na koncu jo je Kelim nekam v trgovini vrgel in je ni bilo več...šla je pa-pa:(

clock-img

03.02.2005, 19:24

clock-img

SANDY

pencil-img

1769

kimi, pol je bilo pa tej dudi usojeno da gre..8)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem