writing-img

Prijemanje

clock-img

24.07.2007, 16:03

clock-img

Brbs

pencil-img

608

nekaj me zanima: naš 3,5 mesečnik začenja zavestno prijemat stvari v roke. ampak zelo zanimivo: z desno takoj zagrabi, lepo razpre s prsti, z levo pa vedno malo zaostaja in je bolj neroden. A mislite, da se s tem že kažejo kakšni znaki, da je desničar?

clock-img

24.07.2007, 16:05

clock-img

nena82

pencil-img

152

Naša je tako začenjala z levo, verjetno se vse to tako začne, ampak...ne vem,

Dobili smo drugi zobek...

clock-img

24.07.2007, 18:13

clock-img

Naja30

pencil-img

9878

Naša je bila nekaj časa na začetku bolj okorna z levo, potem z obema in zdaj tudi opažama, da z levo več počne. Ne vem, mogoče pa je to znak, kaj bo-ali levičar ali desničar user posted image

clock-img

24.07.2007, 22:42

clock-img

frufru

pencil-img

2857

postavi kako igračko pred njo, da bo z obema rokama enako oddaljena. Opazuj s katero roko zagrabi. Če se stvar v različnih delih dneva ali različnih dneh ponavlja, je baje to to.

clock-img

26.07.2007, 11:25

clock-img

Pikca

pencil-img

1988

meni so razložili, da se pri tako majhnem še ne vidi če bo desničar ali levičar - naj bi obe strani uporabljal približno enakovredno. če izrazito uporablja samo eno stran, gre za asimetrijo in je treba spodbujati drugo stran. nisem pa kak strokovnjak, predlagam, da vprašaš pediatra na naslednjem pregledu.

clock-img

26.07.2007, 16:54

clock-img

Strawberrie Cherrie

pencil-img

7788

Se strinjam s Pikico. Potrebno je spodbujat obe strani enako. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem