writing-img

Prima pappa ali polly?

clock-img

31.07.2008, 15:00

clock-img

SaTiSa

pencil-img

303

Kupujemo stolček, pa sta mi ta dva brž najbol ok.
Kakšne imate izkušnje z njimi?

Cene so malo solene, je mogoče da se v Avstriji ceneje dobijo??

Hvala za odgovore.

clock-img

31.07.2008, 21:08

clock-img

timoteja

pencil-img

524

oJla, jaz prodajam Dondolino od Peg Perega, je v bistvu vse v enem, od gugalnika do stolčka za igranje in hranjenje, z možnostjo vklopa glasbe, guganja, nastavljivo po višini in še in še...Če te zanima, se javi na ZS. Prodam za ugodno ceno.

clock-img

31.07.2008, 21:10

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Mi smo kupili Trip trap - s tistim pomožnim naslonjalčkom in blazinco. V njem sedi od prve stlačene banane dalje. Če bi kupovala ponovno, bi se odločila enako! Tudi ko bo že odrastel, bo stol še vedno uporaben.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

31.07.2008, 21:52

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

mi imamo polly, na začetku tudi slučajno ne bi mogla sedeti v trip trapu. je pa precej vseeno ali polly ali PP, pojdi v trgovino in probaj kje lepše sedi oz. kateri ti je bolj všeč. mislim da je razlika le v tem, da grejo nakloni pri nogicah malo drugače sem in tja.

clock-img

01.08.2008, 08:01

clock-img

asso

pencil-img

3700

Ne enega, ne drugega...
Enega, ki je čimbolj enostaven, čimbolj raven, brez režic... Namreč to čistit je katastrofa. Jaz sem imela PP in ko sem ga morala obrisati za ga spravit sem mogla dobesedno ga razmontirat, da sem lahko lepo ščistla.
Čakam na sestro za ji predat vse stvari, vendar tega bom raje prodala in njej kupila novega, ker res je glede čiščenja katastrofa.
Nakloni več kot toliko ne pridejo v poštev...

Jaz bi izbrala kaj takega klik 

Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet.

clock-img

01.08.2008, 18:48

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

nas decko ima trip trapa (se mojega), je pa nasa mami zanj v ikei kupila cisto navaden bel otroski stolcek za 10 evr in moram rect, da ga z veseljem zamenjam za trip- trapa. Je zelo lahek, hitro ga raztavis in pospravis, ko ga ne rabis vec, dokupis lahko tudi mizico za cca 5evr.
No, trip trap pride v postev tudi kasneje, za solarje, ampak takrat mu tako ali tako lahko kupis ze pravi stol...

Lp

clock-img

01.08.2008, 19:06

clock-img

Rubin.

pencil-img

4532

Mi imamo prima pappa in smo zadovoljni, ga uporabljamo že 2,5 in je še vedno lep. Imamo pa Rockerja, samo se je bolj malo gugala v njem. Se pa da fajn nastavit višino in podstavek ali kako se že reče je dvojni, s plastike se da vse odstranit, tako da jaz sem za PP. Je pa res, da zasede kar veliko prostora.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 1.8.2008 19:08:12 >

clock-img

02.08.2008, 12:23

clock-img

Anonimen

Mi imamo Polly stolček, potem pa smo za k mojim staršem kupili Antilopa.

user posted image

Po parih mesecih smo zamenjali, zdaj imamo doma Antilopa user posted image , pri starših pa Polly. user posted image
Priporočam torej Antilopa. user posted image

clock-img

02.08.2008, 20:53

clock-img

Kranjcanka

pencil-img

193

jp, to je ta :)

clock-img

05.08.2008, 14:25

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

Kaj pa nastavki za pod rit?Poglej na spletno stran culladelbimbo in vtipkaj v iskalnik rialza sedia.Imajo ful lepe sedežke s pladnji ki se jih fiksira na normalen stol.cene so od 45 evrov gor.najdražji je okoli 60.jaz prodajam od chiccota, bli smo ful zadovoljni!sedaj imam lesenega, ki smo ga dobili za šenk.

clock-img

05.08.2008, 15:49

clock-img

kroky

pencil-img

65

Mi smo kupili Hauckovga obe varianti, eden za doma in eden za k tašči - v avstri v Toysu full cene cca 50 eur...drugega up and down smo pa v baby centru v akciji vzeli, je bil pa komaj 70 eur k je drugač 150. Odličen, ker je bombaž in otrok "diha" v njem, preprosto za čistit - vsaj zame - kljub temu da je bombaž se zelo malo prime...in eden je tak, da ima na mizici še igračko in tama uživa ti povem:-)

clock-img

08.08.2008, 08:54

clock-img

mala zirafa

pencil-img

2483

No jaz prodajam Chicco mamma, če te zanima mi piši na z.s.

clock-img

18.08.2008, 14:24

clock-img

k1

pencil-img

1649

tudi mi prodajamo CAM iz baby centra. je na malih oglasih. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem