cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Primorke

clock-img

05.04.2006, 10:31

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Imam prošnjo.Primorke,če mi lahko pomagate,če obstajajo kakšne kapljice v Italiji proti krčkom in kako se imenujejo?
Hvala že v naprej za odgovore.
en lpuser posted image D.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

05.04.2006, 10:42

clock-img

beti 1

pencil-img

1684

Obstajajo, mi smo jih dobili za Žigo, ampak se na žalost ne spomnim, kako se kličejo. Je pa v njih enaka učinkovina kot v Sab-simplex, tko da je zelo verjetno vseeno, katere kupiš.
Leta 2003, ko smo jih mi rabili so punce o tem veliko pisale, ampak tega zdaj v iskalniku na žalost ne dobiš več. Če maš koga, ki približno zna Italijansko ti jih pa lahko prinese iz vsake lekarne čez mejo.

clock-img

05.04.2006, 11:16

clock-img

Anonimen

Mi smo jih kupovali v Miljah v lakarni,pa za hudiča se ne spomnim imena.
Pa saj ni važno.Greš v lekarno pa poveš,da rabiš le gocie(goče)contro le colice per neonato pa ti bodo dali.Sicer pa privat kontaktiraj Seleno,on je še na svežem spominu,ti bo znala povedat.

clock-img

05.04.2006, 11:57

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Plantex v naših lekarnah bolj pomaga, vsaj po mojih izkušnjah.user posted image
So pa homeopatske granule Colikind (nekaj podobnega), ki baje tudi pomagajo.
LP,
Sibil

clock-img

05.04.2006, 12:30

clock-img

lin

pencil-img

2504

Milicon Gocce,samo moraš obezno povedati da je za otroka ker imajo tudi Milicon gocce za odrasle

clock-img

05.04.2006, 17:07

clock-img

alenkica

pencil-img

1114

Mi smo jih imeli, mislim,da se imenujejo Mivax, ali nekaj takega.

So pa super, naš je malokrat imel krčke, ampak ko jih je imel, smo mu dali te kapljice in je v roku 15 min, pomagalo. Res so super, krčkov pa ni imel zaradi njih.

clock-img

06.04.2006, 11:03

clock-img

tulip

pencil-img

917

Milicon kapljice, pa pomagajo bolj malo. Nam je pediatrinja svetovala eno zeliščno zadevo iz lekarne v Gradisci d´isonzo, imena ne vem. Zgoraj omenjene granule so baje tudi fajn.

clock-img

06.04.2006, 18:22

clock-img

Jasna_B

pencil-img

10

Moj mali sicer nima krčev, mi je pa kolega povedal za ene kapljice, ki jih baje imajo samo v Dravogradu in ti jih lahko pošljejo po pošti. Pri njemu so imeli krče in ko so malemu dali te kapljice je par minut na veliko podiral kupčke in spuščal vetrove, pol je blo pa dobro. Če želiš se lahko pozanimam za naslov lekarne in ime kapljic.

clock-img

06.04.2006, 20:00

clock-img

sharpy

pencil-img

570

Mi smo mu dajali Milicon gocce in se je po njih prav lepo sprdkal in pokakal.

14.11.2005 smo dobili našega sončka Marka

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem