writing-img

Primotren med nosečnostjo???

clock-img

26.01.2009, 20:18

clock-img

ksenjicka

pencil-img

285

Ali je tu kaka zdravnica?

Imam okužbo mehurja in spl. zdrav. mi je predpisala zdravilo Primotren. Tu pa piše da, ga naj ne jemljejo nosečnice. Tega zdravnici nisem omenila. Kaj sedaj? Ali lahko vseeno jemljem???

Obstaja možnost da sem zanosila in tudi že dalj časa jemljem elevit. Čez dober teden bom naredila test nosečnosti.

Kaj storiti?

clock-img

26.01.2009, 20:43

clock-img

jakaracman

pencil-img

2011

Ja zdravniku žal moraš povedati vse podatke, da ti da lahko primerno zdravilo.Pot pod noge in nazaj.

clock-img

26.01.2009, 21:00

clock-img

taška30

pencil-img

2758

Ja, tudi jaz sem ga pri 1.nosečnosti jemala tam nekje med ovulacijo in CB testom, kaj češ, uroinfekt pač.
No, in po pozitivnem testu, sem poklicala G in ji povedala za Primotren in je rekla da ni panike. Bilo je vse OK.user posted image

clock-img

26.01.2009, 21:30

clock-img

Anonimen

Jaz tudi. Imela sem vnetje mehurja, ko še nisem vedela, da sem noseča. Ker pa sem nosečnost načrtovala in sem imela v mislih tudi to, da lahko pa da sem noseča, sem to povedala svoji G, in ta mi je predpisala ravno Primotren. No, bila sem v resnici že noseča in tako sem bila mirna, ker sem vedela, da mi je predpisala zdravilo, ki nima hudega učinka na plod.

clock-img

27.01.2009, 10:21

clock-img

bamoocham

pencil-img

1361

IZVIRNO SPOROČILO: taška30

Ja, tudi jaz sem ga pri 1.nosečnosti jemala tam nekje med ovulacijo in CB testom, kaj češ, uroinfekt pač.
No, in po pozitivnem testu, sem poklicala G in ji povedala za Primotren in je rekla da ni panike. Bilo je vse OK.user posted image

Pri meni je bilo čisto isto, me je kr mal panika zarad tega grabila. Pa je rekla gin. da če bi bile posledice zarad Primotrena, se itak nosečnost ne bi prejela. Tako, da ni panike.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni