cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Pripomočki za dopust

clock-img

14.06.2006, 12:49

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Ne vem ali sem jaz toliko izbirčna ali kaj,gledam po trgovinah razne pripomočke za na plažo,pa mi ni nič všeč,kar pa mi je se mi zdi pa predrago.user posted image Iščem povštre za napihnit jih ne najdem, ponavadi si to dobil v vsaki malo bolje založeni štacuni. Kje ste kaj ve kupovale te stvari, v Sparu,Leclercu in Mercatorju jih ni.user posted image   

clock-img

15.06.2006, 11:34

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

Kaj je zdaj to, a res nobena nič ne nabavlja,saj vem da se je šele ta teden začelo poletje,ampak mi moramo pa počasi v nabavo,čas dopusta se bliža.user posted image user posted image

clock-img

15.06.2006, 12:18

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Men se zdi pa ful izbire...vsega preveč! Je pa res, ko neki iščeš z namenom, glih tega ni.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

15.06.2006, 12:28

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Jaz sem ravno včeraj kupovala v Baby centru na Rudniku.Povšterčke za napihnit imajo,mislim,da so cca 400 sit,če sem prav videla.user posted image Blazine(ta plastične)500 sit.Senčnike za na okna(bebe comfort)500sit.Ravno to sem nabavila,pa upam,da nisem še česa pozabila,ker v soboto že gremo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

15.06.2006, 12:50

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Koda, mi tud šibamo v soboto-na Rab. user posted image  Pakiram, oziroma trenutno likam.user posted image  Kam pa vi?

clock-img

15.06.2006, 13:35

clock-img

darjatimci

pencil-img

1828

No pa sem vas le zbezala ven, hvala lepa v Baby centru pa res še nismo bili,pa še člani smo.Ravno včeraj sem dobila katalog.

clock-img

16.06.2006, 13:41

clock-img

Tejccy

pencil-img

50

IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Koda, mi tud šibamo v soboto-na Rab. user posted image  Pakiram, oziroma trenutno likam.user posted image  Kam pa vi?

Kam na rab pa greste? Lopar? Jaz sem bla enkrat na loparju, pa bi ful rada da gremo z našim malčkom, sam kaj k ni nobene sence na tisti peščeni plažiuser posted image
Drugače mi je pa Lopar ful všeč!
Uživajte na dopustu

clock-img

16.06.2006, 16:40

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Ja Tejccy, na Lopar. Vem,da ni sence...si jo bomo pa sami nardil!user posted image  Gremo prvič in prov veselim se, ker tko fajn zgleda!user posted image

clock-img

18.06.2006, 09:28

clock-img

Rožica I

pencil-img

4047

Pozdravljene! Jaz pa takole napravim- zmeraj ko vidim kaj, kar vem da bo moj Lan potreboval (pa četudi čez par mesecev!) in je ugodno, vzamem! Tako da glede "materiala za plažo", nimamo skrbi! Enako ravnam pri "neresnih" nakupih, kot so pelerine, gumi škornji, trenerke...saj sem ugotovila, da kadar Lan kaj nujno potrebuje, grem v ta prvo trgovino in kupim, naj stane koliko pač (ponavadi preveč!).  Sedaj pa nujne zadeve sproti, drugače absolutno razprodaje in vmesne akcije! Drugače pa priporočam Interspar za raznorazne ladjice in čolne, Baby center pa za "plasticfantastic" program! Pa lep dopust, naš bo še mesec dni počakal! LP vsem, Rožica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem