writing-img

Priprava kašic - miksanje

clock-img

16.05.2006, 13:44

clock-img

petja

pencil-img

998

Zanima me, kako oz. s čim zmiksate hrano za kašice. Moji user posted image  bom zdaj začela malo bolj resno ponujati gosto hrano, pa me zanima, kako naj zmiksam.

Sem namreč skuhala korenček in jabolko pa pretlačila z vilico, pa se ji je ful zaletelo.Pa to dvoje mi ni težko zmiksat v mikserju. Mi je pa ful ogabno, da bi ji zmiksala skupaj cvetačo, brokoli pa npr. krompir user posted image .

Samo verjetno bom morala, a ne?

Lp, petja

clock-img

16.05.2006, 13:46

clock-img

hubi

pencil-img

1346

Krompirja raje ne miksaj, ker dobiš lepilo ven. Preverjeno. Se ga da fino z vilico zmečkati. Ostalo pa kar zmiksaj, glavno da otroku paše jesti.

clock-img

16.05.2006, 13:55

clock-img

Anonimen

Sama miksam sadje, ker je zmiksano zelooo okusno. Običajno dodam malo banane, da se lažje miksa.

Krompir sem miksala le na začetku in to samo v kombinaciji z mesom ali ribami.

Sam krompir, riž & zelenjavo pa pretlačim samo z vilico.

clock-img

16.05.2006, 14:12

clock-img

Dejča

pencil-img

1332

Na začetku sem vse v glavnem miksala, vendar nekaterih jedi raje ne (krompir, tudi banano lahko le dobro pretlačiš) in tudi kakšno bolj kuhano zelenjavo - brokoli, cvetačo ipd.

clock-img

16.05.2006, 14:17

clock-img

NRMM

pencil-img

2620

Jaz miksam vse razen krompirja, tistega pa pretlačim z vilico, ker nastane res lepilo, tako, kot je že bilo rečeno.

Moji dve nagajivki :-):

Maruša 24.12.2005
Maša 26.6.2007

clock-img

16.05.2006, 15:51

clock-img

lili marlen

pencil-img

10

jaz tudi miksam s paličnim.
zakaj ti je ogabno miksat brokoli? no, krompir je res lepljiv, če ga miksaš, zato jaz raje skuham batato. jaz sem ji za kosilo danes skuhala brokoli+bučko+malo piščančjega mesa+malo sladke smetane in vse skupaj dobro zmiksala, ker se zaenkrat še davi, če ji ne zmiksam. banano pa jaz strgam kar z žličko, ostalo sadje prekuham in zmiksam.
lep pozdrav.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem