writing-img

Priprava teletine

clock-img

25.01.2008, 10:30

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

danes bi naši tamali rada naredila teletino (stara je 8 mesecev), pa nimam idej kako naj ji jo naredim?? do zdaj sem ponavadi delala razne kašice-skuhala sem zelenjavo, krompir in vse zmiksala..danes bi pa mogoče raje naredila polento, za meso pa ne vem kako naj naredim, da ne bo pusto in da bo dovolj kašasto za brezzobo user posted image . glutena še ne uvajamo. prosim za pomoč!

clock-img

25.01.2008, 10:44

clock-img

blue sky

pencil-img

2468

Lahko skuhaš juhico z zelenjavo.

Jaz ponavadi teletino ali govedino pripravim takole: na olivnem olju prepražim sesekljano čebulo, nato dušim meso do mehkega, solim in malo zalijem z vodo, da se naredi fina omaka. Zraven pašejo kruhovi cmoki (ko boš uvedla gluten), pire krompir, polenta.

clock-img

25.01.2008, 11:06

clock-img

biga

pencil-img

838

Moj sin je tudi star 8 mesecev in sem mu doslej dvakrat naredila teletino. In sicer, če boš dodala polento, potem bi jaz na olivnem olju prepražila koščke mesa, malo čebule, pora in česna, zgostiš z malo riževe moke (mi tudi še nismo uvedli glutena, a bomo v prihodnjih dneh), zaliješ z vodo in kuhaš do mehkega. Na koncu dodam malo peteršilja (pa tudi čebule in česna je minimalno, da ga ne napenja). Tako dobiš fini golaž. Če hočeš pa telečjo juho, pa daš kuhat košček teletine, čebulo, česen, kolerabo, koren, por in peteršilj, kuhaš cca. 1 uro oz. toliko, da je meso mehko, precediš, koren pa pretlačiš. Jaz dodam proseno kašo, ker jajčnih zakuh ne dajem.

clock-img

25.01.2008, 11:15

clock-img

petra a

pencil-img

2070

kaya-jst jo ponavad kr skuham,al v juhi,tudi iz omake je že dobila,če sm jo zrezala na manjše koščke se je davla,zdaj jo pa kar zmiksam

clock-img

27.01.2008, 17:50

clock-img

Pikička

pencil-img

32

Na olju prepražim teletino, dodam por in brstični ohrovt, zraven skuham še ajdovo kašo. Vse skupaj zmiksam in tamali se zmeša od veselja.

clock-img

27.01.2008, 18:18

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

smo probali, pa ni najbolj navdušena nad mesom user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem