writing-img

Pripravljam presenečenje za vaše...

clock-img

24.10.2004, 15:22

clock-img

kimi

pencil-img

3836

No ko se bomo mamice v lj spet dobile
(malo dalj časa bo trajalo da se vam pridružim, imamo doma hudičevo smolo z avto-medtem ko je od fanta brat razbil mojega puntota in sem ga komaj dobila s servica, je že moj fant uničil svojo hondo, kako? Lepo cela mašina je zaribala, ker ni preveril olja in le tega je zmanjkalo tako da bo sedaj v službo verjetno hodil kar z mojim puntotom)
vam bom nekaj prinesla-presenečenje (naj bi bilo dobro le najti moram pravo pot in se moram malo potrudit da bo čim bolj zanimivo za vaše malčke ter da se bo našlo za vsakega nekaj)
Kaj je to ne povem!!!

clock-img

24.10.2004, 15:32

clock-img

neja

pencil-img

764

Smola za avti? Ja, poznam. Moj se je pred 14.imi dnevi celi skotal z avtom (par metrov na boku, par metrov na strehi, par metrov na drugem boku in potem na kolesa)....avto kaput, on pa hvalabogu cel. Pa kaj češ......bo že nekak:)

LP:)

clock-img

24.10.2004, 15:36

clock-img

kimi

pencil-img

3836

sam da je on cel..avto je materialna dobrina ki se jo lahko nadomesti:)-. Kdo špa bo naše lubije nadomestil:zmeden:

clock-img

24.10.2004, 15:40

clock-img

neja

pencil-img

764

Pa še kako imaš prav, ampak, veš, ko vidiš, da si ti cel in da je avto totalka, potem pa se sekiraš, če je to sploh bilo potrebno, saj je to en res velik, nepotreben strošek. Upam, da se kaj takega več ne bo ponovilo....bo treba čim hitreje do drugega avta, do tačas pa bo moj puntek v redu:).

clock-img

24.10.2004, 15:41

clock-img

Anonimen

Kimi men povej:)-:)- Še en teden...pol pa tut jaz pridem na dopoldansko srečanje, ker imam počitnice:love:

clock-img

24.10.2004, 15:46

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ja ja neja vse si prav povedala. Če bi bilo pa kaj narobe z njim potem pa o kaj bi dala da bi bil avto totalka samo da si ti ok-pa čeprav bi imel le eno malo praskico:)-. Ko pa je z njim vse uredu pa z avtom potegnemo:)-

clock-img

24.10.2004, 15:46

clock-img

kimi

pencil-img

3836

aha ribica sem skor pozabla da so počitnice. Kdaj se konla 1 konferenca. Prvo mam narejeno , za 2 pa se bo treba že učit počas

clock-img

24.10.2004, 15:47

clock-img

kimi

pencil-img

3836

ne konla ampak konča

clock-img

24.10.2004, 15:48

clock-img

Anonimen

Odvisno od šole...mi imamo smao 2 konferenci, tako da se prva konča 24.12.:)
lp,:fis:

clock-img

24.10.2004, 15:50

clock-img

kimi

pencil-img

3836

aha ta sistem 2 konferenc poznam. Sema ga imela 3 leta. Sedaj pa ne vem stemi 3 kako je. Se bom že ufurala;)

clock-img

24.10.2004, 15:50

clock-img

Anonimen

Poglej na http://www.mszs.si ti vse piše:)

clock-img

24.10.2004, 15:51

clock-img

kimi

pencil-img

3836

itak zakaj te nism kr vprašala. Itak vse veš;), če je pa res

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem