writing-img

Pripravljena sem ...

clock-img

12.06.2006, 20:36

clock-img

zorica

pencil-img

770

na novi mesec.Za 20 dni ne pričakujem user posted image , torej je še kar nekaj časa pred nama user posted image .

Pa kaj čem, lahko se pretvarjam, da odklopim, pa nekje v meni kriči želja po user posted image .Ampak vse se dogaja z nekim namenom.Mogoče tudi to, da nama do sedaj še ni uspelo.Bo že.

Sem pa kot pokvarjena kaseta, ki se iz meseca v mesec isto vrti user posted image .Začetek in konec je itak vedno enak.Le na srediti sem uspela malo spremeniti.Ne vidim več tisoč in en znak nosečnosti.Sem se navadila, da marsikdaj dela psiha.

Občutek imam, da bom letos zagledala magični +, ne vem le še kdaj.Nekje v naslednjih pol leta user posted image .

Lep večer vsem !!!

clock-img

12.06.2006, 20:41

clock-img

tulip

pencil-img

917

Naj se uresniči!user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2006, 20:42

clock-img

cukerček

pencil-img

575

Držim pesti da boš zagledala magičen + čimprej
user posted image
Pa javi ko bo!!!!

clock-img

12.06.2006, 20:45

clock-img

Anonimen

Želim ti, da čimprej zagledaš user posted image !!!!!!!! user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.06.2006, 21:36

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Držim pesti, da se ti kaseta pokvari in zaigra v drugi smeri, ki ti prikaže tako pričakovan plusek. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem