cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prisotnost starejšega otroka na nuhalni..

clock-img

14.01.2008, 10:04

clock-img

Anonimen

Živ
Ker na zgornji temah ni veliko obiska bom še tukaj prosila za mnenja...

sem še na začetku nosečnosti (zato tudi anonimnost) in me zanima, če je katera s seboj na NS ali UZ peljala tudi starejše otroke (seveda če jih ima)? Ali pa pozna katero ki je imela otroke s seboj. Zanimajo me izkušnje?

Imam sina stra bo 7 let in je zelo zvezdav. Ker ga blazno vse zanima (tudi ko smo izgubili eno pikico je imel veliko vprašanj) sem razmišljala da bi ga vzela s seboj na pregled, toliko da mu malo pokažejo kako otroček raste.

Hvala za mnjenja
lp

clock-img

14.01.2008, 10:06

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Komot ga lahko vzameš s sabo. Poznam primere. Jaz svoje sicer nisem vzela, ker je še premajhna (niti 1,5 leta).

clock-img

14.01.2008, 10:07

clock-img

Olivija

pencil-img

2194

Naša je bila zraven, pa je bila stara šele dobre dve leti. Šla je z nama na pregled in že zaradi tega, ker nisva imela varstva, sva jo potem vzela tudi v ordinacijo.

Ginekolog ni nič kompliciral, še balon ji je napihnil.

clock-img

14.01.2008, 10:07

clock-img

mamči

pencil-img

1722

Jaz bi ga vzela s seboj. Naš je bil star 2.5 leti, pa sem ga vzela na morfologijo in je bil zelo navdušen.

clock-img

14.01.2008, 10:09

clock-img

špelin@

pencil-img

16873

Moja velika pika je bila pri petih letih prvič z mano na NS (žal smo tega otročka izgubili), potem je bila pri slabih šestih na morfologiji (ima mlajšo sestrico) in pri 8,5 letih spet na NS - pričakujemo tretjega sončka. Pri nas se je krasno obneslo, prav uživala je čisto vsakič. Poleg tega ji je zdravnik zraven vse razložil in se z njo pomenil, dobila pa je tudi čisto svojo slikico male sestrice/bratca user posted image  2,5-letnice pa nisem vzela s seboj, ker vem, da je še premajhna za te reči user posted image  Prihodnji teden gre velika pika spet z mano na morfologijo user posted image user posted image

clock-img

14.01.2008, 10:11

clock-img

Piškotka~

pencil-img

335

Živjo, midva z možem sva vzela s seboj 6 letnega zelo zvedavega sina. Bilo je super, zdravnica je vse pokazala kje je kaj - za spol smo se pa zmenili, da nama z možem pove otroku pa ne. In tako je tudi bilo. Je pa zdravnica pozabila dati slikico pa smo ponovno namazali bušija in dobili dve slikici. Luka jih je ponosno gledal in gledal, če bi kje videl spol kar je bilo takrat najbolj pomembno za njega. Želel si je sestrico in to zelo dobil pa je bratca. user posted image

Mamica Luku in Maticu!

clock-img

14.01.2008, 10:28

clock-img

Nasara88

pencil-img

680

Tudi mi smo na NS s seboj vzeli 4-letnika, ki je il zelo navdušen in je z zanimanjem opazoval rokice, nogice,.... Skoraj ne mine dan, ko ne bi vprašal, kako velik pa je danes naš user posted image  user posted image

clock-img

14.01.2008, 10:37

clock-img

mayy

pencil-img

321

Jaz sem svojega starejšega sina tut vzela sabo, je bil star 9 let. Mu je bilo ful zanimivo.

Biti to kar smo in postati to kar smo zmožni, to je edini cilj življenja!

clock-img

14.01.2008, 12:03

clock-img

cofk

pencil-img

85

mene je moja mama uzela sabo na uz ko sm bla stara 9 let. in se tega spomnem kot ful fajn izkušnje..da vidiš kako use poteka, pa dojenčka itd...
tko da ti iz lastnih izkušenj povem da je blo ok :) 

clock-img

14.01.2008, 12:05

clock-img

kofetek2010

pencil-img

9555

Moj sin je bil zraven na vseh UZ (razlika med otrokoma je 9.let).

Na zadnjem UZ v porodnišnici je bil že tak maher, da je G povedal kje je kaj. user posted image

clock-img

14.01.2008, 13:11

clock-img

lelaval

pencil-img

7882

Le vzami ga zraven. Jaz sem imela morfologijo in UZ vedno, ko sta bila v šoli. In mi je sedaj žal, da ju takrat nisem vzela iz šole - ker sta se tako veselila prihoda dojenčka.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

clock-img

14.01.2008, 13:46

clock-img

katra55

pencil-img

1970

Lahko ga vzameš s sabo, če ti dela navaden UZ. Meni je prvega in NS delal vaginalno.

clock-img

14.01.2008, 14:23

clock-img

dezurna

pencil-img

39

Seveda ga vzami zraven,midva vzameva hčerko ki je stara 5 let vedno zraven,že sama gin. mi reše naj jo vedno pripeljem,ker sem imela vedno UZ,samo vedno je nisem mogla ker je bila v vrtcu,če pa se je le dalo je šla zraven in je zelo navdušena.

clock-img

14.01.2008, 14:24

clock-img

Maxica

pencil-img

8825

Da, tudi mi smo našega starejšega sina vzeli s sabo na nuhalno, takrat je bil star leto in pol.

Sami sončki okrog mene :)

clock-img

14.01.2008, 15:01

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Mi smo šli vsi štirje (mož in oba otroka - 3 in 5 let). PA ni bilo težav. le tamali se je čez čas začel dolgočasiti.user posted image

clock-img

14.01.2008, 18:27

clock-img

Anonimen

Živ

hvala za vaše izkušnje in sedaj sem samo še bolj prepričana, da vzamem škrata s seboj na NS. Prvi UZ je vaginalni na tega ga ne bom vzela, potem pa naj sodeluje, bo tako tudi lažje sprejel bratca/sestrico.

hvala še enkrat user posted image

clock-img

15.01.2008, 15:58

clock-img

bamby

pencil-img

4007

Pri nas je bil z nami in je imel 4 leta. Zanj je bilo to noro zanimivo, pa čisto priden je bil. Sploh se mi zdi vredu, če starejšega otroka tudi vključiš v dogajanje, ker tako tudi novega člana lažje sprejema.
Naš je potem celo knjigo Nega matere in otroka preštudiral user posted image user posted image user posted image .

clock-img

15.01.2008, 23:32

clock-img

shooo

pencil-img

728

naša je bila zraven na morfologiji pa  bo drug teden stara komaj 2. ni bila prisotnas cel čas. najblj ji je bilo všeč ko smo poslušali srčeka,
lp

23.1.06-Neža
21.4.08-?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem