writing-img

Pritisk

clock-img

18.08.2005, 17:49

clock-img

Nataša25

pencil-img

17

Živjo,

Imam eno vprašanje in upam, da mi boste lahko odgovorile. Sem šele novopečena :nosecka:, zato ne vem ali je to normalno. Imam občutek pritiska tam spodaj, podobno kot da bi dobila M kot da bom eksplodirala, včasih se mi pokaže tudi kakšen rjav izcedek, ampak zeello majhen.

Hvala punce za pomoč!

:)Nataša:)

clock-img

18.08.2005, 17:54

clock-img

Pia67

pencil-img

1098

Živjo, Nataša!

V začetku sem tudi jaz imela občutek, da bo M prišla. En čuden občutek tiščanja. Sem vprašala sodelavko, ki je ravno s porodniške prišla, če je kaj narobe, pa se mi je nasmehnila in rekla, da je to normalno in naj se kar navadim. Maternica se ti je začela širit in to je to. Nisem pa imela nobenega izcedka.

Srečno!

Pia

clock-img

18.08.2005, 18:08

clock-img

kati1

pencil-img

264

OJLA

jaz sem tud imela mal rjavega izcedka in se nisem preveč obremenjevala (pritiska nisem čutila). Čez dva dni je bil izcedek že precej bolj izrazit in po pregledu pri G sem pristala na bolniški in strogem mirovanju :(.
Te nočem strašit, a lahko da je to znak, da moraš bolj počivati!! :muca:

lp, K

clock-img

18.08.2005, 18:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Tudi mene je tiščalo kot, bi dobila :hudicek:, toda iscedka ni bilo...

clock-img

18.08.2005, 19:05

clock-img

urši*

pencil-img

1037

ja , to je normalno, js sem mela isto

clock-img

18.08.2005, 19:10

clock-img

Nataša25

pencil-img

17

Zlate ste! Hvala za odgovore, jih bom upoštevala.

Lp, Nataša :rozica::rozica::rozica:

clock-img

19.08.2005, 08:09

clock-img

simonas

pencil-img

887

Če te bo še bolj pritiskalo in če se bo izcedek povečal ali obarval krvavo, pa le stopi do G. Bolje prehitro kot prepozno.

Simona

clock-img

20.08.2005, 08:52

clock-img

Nataša25

pencil-img

17

Živjo,

Včeraj je bilo že zelo dobro, pritiska skoraj nisem več čutila in tudi izcedka ni več. Imam zjutraj malo rahlo rumenega, brez vonja, to je pa vse. Počutim se bolje. Do G grem v torek, ko pride iz dopusta. Mogoče katera od vas hodi v Kranj? To bo moj prvi obisk.

Lp, Nataša :rozica:

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem