writing-img

Privat varstvo in spanje

clock-img

03.06.2008, 22:01

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Naslednji mesec začnem delat. Skoraj vrjetno bom delala na 2izmeni. Partner tudi dela tako. Zanima me tisti, ki imate tako situacijo, da kdaj delata oba popoldan in imate takrat otroke v varstvu kako je s spanjem?
A otrok zaspi pri varuški in potem doma naprej oz kako to sploh zgelda. Itak mi gre pa že zdaj na jok ko sam pomislim, da bosta otroka celo popoldne pri neki tujkiuser posted image user posted image
Sam kaj ko trenutno drugače ne greuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.6.2008 11:56:48 >

clock-img

03.06.2008, 22:42

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Jaz bi poskusila v tem primeru najt kakšno varuško, ki bi prišla na dom, da ni treba otrok prestavljat potem. Če je le možno. Drugače pa te popolnoma razumem, da ti je hudo, upam, da najdeš kakšno rešitev.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

03.06.2008, 22:58

clock-img

hugolina***

pencil-img

228

Tko na domu pa ful teško verjamem da bi bilo izvedljivo, ker imam v stanovanju psa in to ne enega ampak 2user posted image
In je pol teško ker bi jo nadlegovala oz bi bila oba tečna pa skoz kako bi rekla na trnih pa lajalauser posted image

clock-img

03.06.2008, 23:07

clock-img

Anonimen

Tako situacijo ima sestricna od moje mami .. samo nisem cisto dobro poslusala zadnjic, kako nardi. Ampak mislim, da ga da varuska mal prej spat, pa ga potem zbudijo malo prej, preden pride mamica, ki ga potem doma do konca "postima" in da spat. 

clock-img

04.06.2008, 09:11

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Kaj pa izmenski vrtec? Pri nas v MB so izmenske skupine in otroci se imajo prav lepo.

clock-img

04.06.2008, 10:22

clock-img

metkica1

pencil-img

945

Jaz bom imela obe dve v izmenskem vrtcu, ki je pri nas do 8.30h zvečer, vendar pri nas bo ati šel prej po njih, nekje po večerji.

Tavečja je že pred mojo porodniško hodila v izmenskega in se je imela super, se je fajn navadilauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 4.6.2008 10:23:15 >

clock-img

04.06.2008, 20:44

clock-img

atea

pencil-img

45

le ne prekinite spanja otroku
naj spi tam kjer bo spal ves čas
spanec je boljši kot žganec

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem