cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Privat zobozdravnik

clock-img

24.07.2009, 11:04

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Pozdravljeni!

Zanima me, če poznate kakšnega dobrega privat stomatologa zobozdravnika,ki bi se nahajal v okolici Celja ali vsaj na štajerskem koncu.

Lp

clock-img

24.07.2009, 11:14

clock-img

gita10

pencil-img

1507

ja fenomenalnega - David Pečnik iz Mozirja

clock-img

24.07.2009, 11:22

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

In sprejema nove paciente? Ker sem imam zelo nizek bolečinski prag bi potrebovala takšnega,ki se ne brani protibolečinskih injekcij,tudi za najmanjši pregled...user posted image

clock-img

24.07.2009, 12:02

clock-img

gita10

pencil-img

1507

kar se njega tiče jo  lahko dobiš še preden v ordinacijo stopiš.

clock-img

24.07.2009, 12:32

clock-img

miapia

pencil-img

1748

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

In sprejema nove paciente? Ker sem imam zelo nizek bolečinski prag bi potrebovala takšnega,ki se ne brani protibolečinskih injekcij,tudi za najmanjši pregled...user posted image

injekcija je tvoja pravica, če s tvoje strani ni zadržkov, in če ne veš, jo tudi plačaš.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

clock-img

24.07.2009, 22:33

clock-img

metka_zone

pencil-img

532

Hvala,se bom pozanimala pri tem tem zobozdravniku.Ker sedanjega se izogibam,saj je dobesedno navaden mesar...user posted image ...

Hvala za odgovore,še kakšnega bom pa tudi vesela!

Lp

clock-img

23.08.2009, 16:27

clock-img

tita2006

pencil-img

86

V Ljubljani pa dela na koncesijo njegova soimenjakinja dr.Sanja Lucija Pečnik, na Dunajski 129 in je res superuser posted image user posted image user posted image !!!! Svetujem, ker je zelo natančna in ful nežna.Če sta kaj v sorodu pa ne vem.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem