writing-img

Privlačen trebuh

clock-img

25.09.2006, 11:59

clock-img

Tanya

pencil-img

17

user posted image
ne vem, če sem na pravem forumu, a ta se mi je zdel še najbolj primeren.user posted image
po dveh user posted image mi je koža na trebuhu zelooooo raztegnjena in strijasta in ker k dobremu počutju pri seksu gre tudi to če se v svojem telesu dobro počutiš, bi spet rada nazaj svojo čvrsto (vsaj malo bolj čvrsto ne pa visečo, kot prazen kondom po uporabi) kožo in ker opažam, da samo s trebušnjaki ne bo nič user posted image . Mi prosim lahko poveste za kako super dobro kremo za bolj čvrsto kožo in po možnosi za zmanjšanje strij user posted image vem, da se jih ne da odstraniti, a vsaj manjše bi lahko bile.user posted image user posted image

clock-img

25.09.2006, 14:33

clock-img

Kinokija

pencil-img

507

Željno pričakujem odgovore na to temo.user posted image

clock-img

25.09.2006, 21:01

clock-img

smrka

pencil-img

3582

jha.. jest bi t ud vedla ce obstaja kaka cudezna krema.. sam zal ne.... telovadba telovadba....... nic drugega

clock-img

25.09.2006, 21:27

clock-img

Tanya

pencil-img

17

Saj ne pričakujem čudežne kreme user posted image . In pridno telovadim user posted image , ampak koža od telovadbe ne bo bolj čvrsta user posted image in to je tisto kar me j... user posted image

clock-img

26.09.2006, 10:08

clock-img

mily

pencil-img

876

Po moje ne pomaga čisto nič. jaz imam tudi pod popkom nekaj strij in na tem mestu je tak smotan trebuh, kot si ga opisala. tega se ne da znebiti ne s prehrano, ne s telovadbo, z ničemer!!! razen seveda s kakšno operacijo user posted image . Koža je pač raztegnjena in ker imaš bolj neelastično ti bo tko ostalo. Se bo treba kr sprijaznit user posted image

Ali poznate najzanesljivejše sredstvo, s katerim lahko pahnete v nesrečo svojega otroka?
Dovolite mu, da bo počel vse, kar se mu bo zahotelo.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem