writing-img

Priznam

clock-img

26.03.2005, 17:28

clock-img

Bejba

pencil-img

1791

Zasvojena sem!!!! In sicer z RR. Včeraj po dolgem času nisem imela doma računalnika (ga je :love: nesel v službo)in sem naredila nič koliko stvari. Oprala, obesila, zlikala, skuhala, napisala dohodnino (KONČNO), zašila kar je bilo za pokrpat,.... skratka 100% izkoriščen dan. Mali je bil extra priden, saj je skoraj celo dopoldne spal :love:.
Torej, je res. Ko je računalnik doma, mami visi samo na RR, vse ostalo mora čakati. Razen našega sončka, seveda - on je pač šef ;).
Tudi moj me je ravnokar obtožil zasvojenosti :)-. Ma, če je pa tako fino z vami klepetat. Se še ne mislim odvajat :)-.

LP

clock-img

26.03.2005, 17:31

clock-img

Gina

pencil-img

12402

Itak.:):):)

clock-img

26.03.2005, 17:56

clock-img

daisy

pencil-img

437

:)se pridružujem klubu odvisnih!!:)

lp
odvisnica8)

clock-img

26.03.2005, 18:01

clock-img

india

pencil-img

5342

Ja, vem kako je to, ker ko je meni crknil rač. in se mi ni dalo lest na onega v kleti,ki ga ima mož, sem tudi dosti več nardila, pa tudi,kadar je lepo vreme in sem pač zunaj, pozabim na RR in računalnik:(:(:(:(
Se sprašujem,kako bomo na dopustu zdržale???:ups:

clock-img

26.03.2005, 18:09

clock-img

wawa

pencil-img

1260

Ohoj punce...

tudi jaz priznam svojo odvisnost.....

še posebaj danes, ko je tako bedno vreme, pa dragi je odfrčal na službeno pot (zadnjo v naslednjih 12m), jaz pa sama.....:(

No skratka, punce treba si bo omisliti prenosni računalnik...........potem tudi dopust ne bo problem;);)

clock-img

26.03.2005, 18:17

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Tudi jst med vami.Samo na nesrečo ogromno delam v bistvu cel dan in nimam časa.Ampak,takoj ko pridem domov,se usedem za računalnik in avtomatično www.ringaraja.net:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:.Hudo ne??????
en lp:morje:D.

clock-img

26.03.2005, 20:23

clock-img

lin

pencil-img

2504

Kot da vidim sebe:ups::ups::ups:

clock-img

26.03.2005, 20:38

clock-img

NENAJANI

pencil-img

922

HVALA ENAKO!!!!!!!!!!! Totalno odvisna od RR:ups:

clock-img

26.03.2005, 22:15

clock-img

Anonimen

Wawa, laptop ti ne pomaga kaj dosti, če ga nimaš kam priklopit...jaz mama na Pagu že naštudirane Cyber cafe-je:):):)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem