cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prošnja

clock-img

09.03.2005, 11:35

clock-img

Anonimen

Eno prošnjo imam-če mi katera lahko pomaga.:ups:

Z možem sodelujeva pri oblikovanju neke revije za šport, turizem in prosti čas. Potrebovala bi kakšno dobro digitalno sliko na temo Družina na kolesu za naslovnico.

Če ima katera kakšno takšno slikco, kjer ste vsi na kolesu in vas ne bi motilo, da ste na naslovnici, mi pišite na privat ali na email kristina76@email.si

Hvala vsem:rozica:

clock-img

09.03.2005, 11:37

clock-img

Anonimen

ha, ha, moj ni bil na kolesu od OŠ naprej.

clock-img

09.03.2005, 11:39

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

:)- jaz pa od prve nosečnosti, najbrž bi zletela v prvi zid

clock-img

09.03.2005, 11:41

clock-img

Anonimen

Punce, ko bom rabila slike na temo "Na kolesu po 20 letih" bom vedela, na koga se obrnit:)-

Ampak zdaj pa res rabim sikce družine na kolesu:)-

clock-img

09.03.2005, 11:51

clock-img

Anonimen

Samo to mora najbrž biti digitalna fotografija, a ne? Jaz imam eno fletno, lahko pa bi jo edino skenirala. Pa verjetno ne bo dobro, a ne?

clock-img

clock-img

Anonimen

Edino še negative lahko poiščem.

clock-img

clock-img

Anonimen

Bo, Splišni, bo, dej da vas vidmo:-))

clock-img

09.03.2005, 11:54

clock-img

Anonimen

Ampak mene, glavne zvezde, ni zraven. So samo moj moški, moj otrok in pa pes, seveda.

clock-img

09.03.2005, 11:59

clock-img

Anonimen

Halo?!?!? K je to pol kašna družina??? Dej ga no srat, Splišni mišni, tako pa ne bo šlo. Hitr novo fotkonardit - kar v dnevni sobi na kolesih;)

clock-img

09.03.2005, 12:06

clock-img

Anonimen

Ja, sej po moje res ne bo tista dobra. Ker se vozijo na enem podrtem kolesu, Tibor je spredaj v tistem sedežu, ki je sploh prepovedan, pes pa v košarici, kjer tudi ne vem, če ja prav varno (za ostale udeležence vožnje na kolesu, mislim). Za ozadje so pa bloki. Slikovito, kaj?

clock-img

09.03.2005, 12:12

clock-img

Anonimen

Izredno. Dej, da ti ne bojo še kšne kazni nabil. Skrij sliko:)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem