cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Problem biti na tleh

clock-img

18.02.2007, 10:37

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Naš šestmesečni korenjak se noče igrat na trdi podlagi kot so tla, kljub temu, da mu daš dol koco, pa še gor odejico ali pa puzzle, ko čuti, da ni na sedežni samo leži na hrbtu in fehta, da bi ga dvignil, če dvigne glavico jo full previdno spusti, ker se boji da se udari. Posledično se noče kotalit in nič, če ga daš na trebuščka, tak tudi ostane. Drugače je res zelo živahen in aktiven na postelji.
Ima katera podoben problem ali ga je imela.
Kako ga naj navadim na tla?

clock-img

18.02.2007, 10:51

clock-img

Erdbeere

pencil-img

3607

lepo pojdi se ti na tla in se igraj z njim, verjemi pa, da če ga boš imela se dolgo na postelji ti slej ko prej ne uide da ti dol copne, ker so prehitri naši user posted image in mimogrede lahko dol pade, ti samo za sek stran pogledaš pa bo na tleh. 

clock-img

18.02.2007, 10:57

clock-img

S@nta

pencil-img

288

Saj to me ravno skrbi, ker je že prehiter pa preradoveden.
Saj zdaj to prakticiram, da sem pač zraven njega, pa držim pesti, da počasi ugotovi kako se premikat po trdem.

clock-img

19.02.2007, 10:13

clock-img

Baucka

pencil-img

568

Prvo mu daj odejo na tla, da bo malo mehkejše. Obleči jo v posteljnino, tako lahko nato slečeš in opereš. Ko se bo na to navadil, pa zamenjaš z malo tršo podlago. Saj sedaj še ne zna lepo počasi glavice spustit, da ga ne bi bolelo. Naša se je metala iz ene strani na drugo in če bi imela trdo podlago, bi bla cela plava. Malo se mu prilagodi.

Gremo veselo.

clock-img

19.02.2007, 10:24

clock-img

sisi80

pencil-img

248

Mi imamo na tleh puzzle. Tiste iz tanke pene, toplo je, ni pretrdo in ni premehko. Je že večkrat butnil na tla, udaril se je, bolelo ga ni. Ne vem, poskusi, zanimivo je, ker lahko dele ven jemlje, grize ...

clock-img

19.02.2007, 11:26

clock-img

lenika

pencil-img

6143

Tudi naš sedaj že 9- mesečnik, do pred kratkim ni dolgo zdržal na tleh. A pred tremi tedni je začel kobacat in sedaj je najlepše na tleh. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem