writing-img

Prodaja stanovanja

clock-img

27.07.2005, 07:02

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Z mojim:love: imava namen v LJ prodati stanovanje.. Ker sva iz drugega konca Slovenije sva menila, da je najbolje, če poskusiva preko agencije, da ne bi imela toliko obveznosti. Pa kar naprej skakat v LJ....Zdaj pa imam pomisleke, ker sem slišala marsikatero čez nepremičninske agencije.Povejte kako se lotiti prodaje? Imate mogoče kakšne izkušnje!

clock-img

27.07.2005, 08:16

clock-img

moščanka

pencil-img

56

Tudi meni bi prišel prav kak nasvet. Mi pa menjamo za večje oz. dvojček ali trojček hišico. Kar projekt,ha?

clock-img

27.07.2005, 08:53

clock-img

karmy

pencil-img

2530

hišico kje? za kaj bi menjala?

clock-img

27.07.2005, 09:05

clock-img

Misek

pencil-img

2830

V zadnjih parih letih sem imela kar nekaj opravka z nakupom in prodajo nepremicnin. Vse sem urejala preko ene in iste agencije in zenska je resnicno odlicna. Celo, ko smo od sosedov kupili garazo in je bilo vse ok, sem izvajanje kupoprodaje zaupala njen in se je to izkazalo kot zelo pametna poteza. Zenska je enkratna. Priporocam jo vsakemu, ki tako storitev potrebuje. Ce vaju zanima povej, ti posredujem podatke.

clock-img

27.07.2005, 09:05

clock-img

roberta

pencil-img

503

oj,
midva sva stanovanje nedavno kupila, ampak postopki so podobni, zato... jaz bi na tvojem mestu šla kar preko kake agencije - sploh, če nista iz mesta. ker je res ogromno nekih letanj, pa dogovarjanj s kupci (tega je že tudi tako preko agencije veliko), itd. sploh pa če se ne spoznata na zadeve oz. da ne vesta kako in kaj s pogodbami, zemljiško knjigo... je pa res, da te to nekaj pride (finančno - no odvisno kako se zmenite s kupcem glede storškov), samo bolje dati nekaj denarja, kot pa se ušteti pri kaki pogodbi z nejasnimi dejstvi zaradi katerih lahko izgubiš še več denarja. kako pa do dobre agencije? lahko povprašaš tu, če kdo ve za kako dobro v lj. ;) ali pa morebiti greš kar na obisk v nekaj agencij in jih oceniš na "uč".
vse lepo,
roberta

clock-img

27.07.2005, 11:25

clock-img

Taša

pencil-img

1229

Mišek a mi zaupaš ime agencije in kontaktno osebo lahko na privat!

clock-img

27.07.2005, 12:42

clock-img

moščanka

pencil-img

56

Stanovanje v Ljubljani, Polje, 60 m2, za stanovanje med 74-80 m2 ali hiško od 110- 130 m2. A mate kaj?

Miška, tebe pa prosim za tel. omenjene agentke, lahko na privat- kakor hočeš.

clock-img

27.07.2005, 21:34

clock-img

Misek

pencil-img

2830

Poslala sem vama podatke na privat. Upam, da boste uspesno uredile in da boste zadovoljne.

LP :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem