writing-img

Prodam 4 role tapet

clock-img

14.04.2014, 20:25

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

dam pa sem, ker na onih prodajnih odsekih tega foruma itak nobenega ni user posted image

torej donaročila, bušmani pa so mi poslali čisto drug artikeluser posted image lepe sicer, ampak ne moje....

user posted image

user posted image

clock-img

14.04.2014, 20:39

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Uf ... Če bi bile vijola srebrne, bi jih takoj vzela. :))

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

clock-img

14.04.2014, 20:47

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

čakaj ti pošlen ene user posted image

user posted image

clock-img

14.04.2014, 20:48

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

sem gledala te za spalnico...pa se še nisem dokončno odločila user posted image

clock-img

14.04.2014, 20:49

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

To je siva. Temnejšo vijola in srebrno, ne sivo. Zahtevna, ha? Hodnik že 6 let sameva brez tapete, ko je ne najdem :))

clock-img

14.04.2014, 20:59

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

clock-img

14.04.2014, 21:15

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: RIJA*

torej donaročila, bušmani pa so mi poslali čisto drug artikeluser posted image lepe sicer, ampak ne moje....

Zakaj pa ne zamenjaš za svoje?

Kvačkam.
In #štrikam#.

clock-img

14.04.2014, 21:38

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

clock-img

14.04.2014, 22:23

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_

Zakaj pa ne zamenjaš za svoje?

delam na tem user posted image ampak mogoče pa komu prav pridejo vmes....sicer pa fotografiram, dokumentriam, si dopisujem user posted image

clock-img

15.04.2014, 04:29

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

To je siva. Temnejšo vijola in srebrno, ne sivo. Zahtevna, ha? Hodnik že 6 let sameva brez tapete, ko je ne najdem :))

Pocakaj, da prides do nas. Samo pohiti, da kitajcki ne dvignejo cene. Noro lepe, velika izbira da te mine gledat in poceni v primerjavi z evropo. Sva tam kupila in so precej kvalitetne- vsaj nekaj od tamuser posted image

clock-img

15.04.2014, 07:51

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Pocakaj, da prides do nas. Samo pohiti, da kitajcki ne dvignejo cene. Noro lepe, velika izbira da te mine gledat in poceni v primerjavi z evropo. Sva tam kupila in so precej kvalitetne- vsaj nekaj od tamuser posted image

Hehe, no vsaj nekaj dobro od Kitajcev :))9

clock-img

15.04.2014, 09:02

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

torej se mi splača počakati? user posted image

clock-img

15.04.2014, 10:57

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

torej se mi splača počakati? user posted image

A prihajas? Kdaj?
V samem mestu so tapete drage kot zafran, se drazje kot v evropi. Midva greva ven iz mesta, kjer imajo kitajci svojo trgovino, nic kaj lep, razkosen soping center- kot Lentiuser posted image , kar se tice cunj. Gradbeni material, keramika, tapete, okrasni kamen..... to pa je povecini isto kot v ostalih trgovinah- samo da pac ni imena firme. Se pa cene ravno teh stvari pocasi zacnejo dvigovat. Ce bos rabla kako info me rukni na zs.

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 15.4.2014 10:59:58 >

clock-img

15.04.2014, 11:11

clock-img

RIJA*

pencil-img

2057

nekak te kot vaši user posted image

te ruknem user posted image saj prav veliko verjetno ne bomo mogli tovoriti ampak kakšen "spominček" pa že user posted image

< Sporočilo je popravil RIJA* -- 15.4.2014 11:13:09 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem