writing-img

Program za risanje pohištva

clock-img

22.11.2007, 12:04

clock-img

Anonimen

V mislih imam natančno izdelan načrt previjalne mizice, omar za stanovanje,... pa bi vse skupaj rada narisala v kak program na računalniku, da bom nekega dne, ko bom potrebovala te stvari, lahko samo udejanila. Te stvari bi mi lahko naredil fant od najboljše prijateljice, ki je mizar.

Obstaja kak program za računalnik, da bi lahk risala načrte, z merami, in podobno, pa tud z barvami?

user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

22.11.2007, 12:09

clock-img

Luns

pencil-img

226

V autocad lahko zrišeš vse kar hočeš.

clock-img

22.11.2007, 13:06

clock-img

Anonimen

AutoCAD, pa tud v Visio se da.

clock-img

22.11.2007, 14:02

clock-img

Anonimen

Acad, AcadVIZ, 3Dmax, Archicad, Genius3D, Invetor...

clock-img

22.11.2007, 17:42

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Moj mož riše v Autocadu, parkrat mi je želel pokazat pa je to preveč zakomplicirano.user posted image
Fajn program ima Ikea Raumplaner, pa Room Arranger je tudi OK, kaj je tisti od Googla Sketcher?, če se ne motim...Kar nekaj imaš na razpolago.

clock-img

22.11.2007, 17:56

clock-img

Anonimen

preveč zakomplicirano.

Dej ne ga lomt. Pa ja ni težko.

Nej ti da AcadADT (acad arcitectural desktop) je izi k pasulj. Pa rišeš direkt v 3D. Se je ex nauču u pol dneva uporablat. Po pol dneva je obupal, ker je ugotovil, da je dobro bajto res zajebano narest user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pol sem si pa mal spoštovanja zaslužla user posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem