writing-img

Prometrium

clock-img

10.02.2007, 11:23

clock-img

jonči

pencil-img

52

Pozdravljene sotrpinke oz. bivše sotrpinke,

naj vam čestitam za vse težko prehojene poti ker vem kako je. Naj vam rečem da ne obupajte tudi vam bo uspelo prej ali slej držala bom pesti za vas. Nama je uspelo po dolgih 6 letih po 3 ivf je božiček prinesel + po naravni poti. Čudež!
Držim pesti za vas in upam da čimprej zagledate user posted image  in se pridružite user posted image .

No bistvo pa je da so mi ostale 4 škatlice prometriuma in jih rade volje po simbolični ceni prodam ali pa podarim po želji če jih katera potrebuje.

Srečno vsem skupaj in lep dan vam želim.

clock-img

10.02.2007, 13:08

clock-img

sarah 1

pencil-img

1

Živjo!

Zelo lepo božično darilo! Čestitam!user posted image

Bi se pa zanimala za prometrium, če ga seveda res želiš prodati.
Iz kje pa si?

clock-img

10.02.2007, 21:29

clock-img

Bonnie_RR

pencil-img

5189

Čestitke za user posted imageuser posted image user posted image user posted image

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

clock-img

10.02.2007, 21:54

clock-img

stunfek

pencil-img

2014

Ja, res, čestitke za nosečnost user posted image user posted image user posted image . Veselih in zdravih 9 mesecev in čudovitega user posted image

clock-img

21.02.2007, 11:52

clock-img

ija

pencil-img

184

jonči,

čestitke!user posted image Če še nisi prodala/oddala vsega Prometriuma, se tud jaz zanimam zanj. Škoda, da sem tale post šele tako pozno odkrila, sem morala posebej za to v Italijo, zdaj pa ugotavljam, da mi bo zmanjkalo za eno škatlo.

lp, ija

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem