writing-img

Prosena kaša (Alnatura) + zelenjavna kašica...

clock-img

28.03.2007, 11:28

clock-img

Pikapolonica

pencil-img

653

... je pa nekaj najbolj nagravžnega, kar sem v življenju poskusila. Včeraj sem skuhala zelenjavno juhico (grah, korenček, cvetača) in hotela stvar zgostiti z omenjeno proseno kašo (kosmički).... in ....

TI LUBI BOGEC... Še zdajle me je streslo, ko sem se spomnila. Ta mala je sicer pojedla tri žličke, potem pa ni hotla več odpreti ust. Razumljivo.... Še dobro, da sem mela nek Hippov zdrob z  jabolki doma, da ni ostala lačna....

No, zdaj vas pa sprašujem - KAKO naj porabim to presneto proseno kašo.

LP, Pikapolonica user posted image

clock-img

28.03.2007, 13:57

clock-img

mama5

pencil-img

53

Mogoče ji bo pa naslednjič všeč, poskusi še enkrat....Naša sprva tudi ni marala te prosene kaše, samo rižek.... Pa sem ji proso naslednjič zmešala med sadje, drugič spet med zelenjavno juhico (bolj malo, da ni imelo preveč okus po prosu...). Meni je tudi fejst ogabno, vendar naša je vzljubila....

Ne smemo soditi po našem okusu... user posted image

lp

clock-img

28.03.2007, 15:43

clock-img

eya

pencil-img

4615

Lahko jo daš tudi v jogurtu, če ga že je.

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

clock-img

28.03.2007, 15:50

clock-img

Anonimen

Prosena kaša je okusna, če se jo meša z mlekom in doda sadje - potegne na sladko. Z zelenjavo tudi meni ne bi pasala.

clock-img

28.03.2007, 16:56

clock-img

ma19teja

pencil-img

186

Jaz mu jo tudi z mlekom mešam, brez ostalih dodatkov, pa jo ima kar rad.

clock-img

28.03.2007, 21:04

clock-img

Lara28

pencil-img

628

Mi jo tudi mešamo s sadnimi kašicami in je njami.... tako meni kot Anejuuser posted image

clock-img

28.03.2007, 21:16

clock-img

karin412

pencil-img

747

Meni tudi riževa kaša ni všeč. Jaz sem mešala s sadjem-jabolkom, banano. Zdaj, ko je proso, ji zribam jabolko noter, je prav dobro.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem