writing-img

Prosim,ali mi lahko poveste...

clock-img

31.10.2004, 10:46

clock-img

Anonimen

:)-Vse tiste,ki se vrtite po Bledu in okolici,in imate razgled na bližnje hribe,kakšno pa je pri vas?Mrzlo? Kaže kaj na sneg?Pa kakšna je napoved za jutri? En velik HVALA za vaše odgovore...Neva:morje::morje::morje:

clock-img

31.10.2004, 10:50

clock-img

Anonimen

A jutri greste na Pokljuko?:) Kako boste pa brez RR zdržale?:)-:)-:)-
Uživajte! Meni je Pokljuka zelo všeč...:)
lp,:fis:

clock-img

31.10.2004, 10:53

clock-img

Anonimen

Ribica ciao!!! Brez RR bo hudo:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((Bo treba zdržat,je pač tako,da za nekaj lepega moraš nekaj žrtvovat:)-:((:((No ve pa se boste tudi malo odpočile od naju dveh.:)-:)-papa

clock-img

31.10.2004, 12:49

clock-img

M&P

pencil-img

433

Pri nas gre norooo dež, čeprav obeta, da bo zvečer ponehal.:sloncek: Snega ni vidt, v dolini ni kakega hudega mraza(okol 12 stopinj), v hribih pa je verjetno kakšno stopinjo nižje.:grrr:
Vi se kar fajn oblecite, pa prijetno bivanje na Gorenjskem vam želim! :kuza:

clock-img

31.10.2004, 12:49

clock-img

Eva*

pencil-img

352

neva6: tukaj pada dež, pokljuka pa je v megli :(( mraza pa ni..... kam pa greste? :)

clock-img

31.10.2004, 12:58

clock-img

Anonimen

ojla!pa ne da bomo imele dež :((,mi res upamo da bo vreme ali sončno ali sneženo.:)-:)-:)-gremo pa na pokljuko,oz. tam bo naš "sedež" bomo pa klatile na okoli,po gorenjski:kuza::kuza:

clock-img

31.10.2004, 13:31

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mraz, dež in megla...:(

clock-img

31.10.2004, 15:59

clock-img

Anonimen

Neva, v torek bo že lepo, tko da brez skrbi:)
lp,:fis:

clock-img

31.10.2004, 18:54

clock-img

dory

pencil-img

8852

Mraza niti ni...tudi snega se ni videt..pac pa tale dez nagaja...baje bo ze jutri malo bolje, sploh pa lepse napovedujejo v torek..

see ya :)

clock-img

31.10.2004, 19:26

clock-img

Anonimen

Ribica in Teja ter vse ostale hvala za vašo prijaznost...jaz upam da se bo res vreme popravili in da bo dovolj te moče:)-:)-:)-:)-:)-:)-

clock-img

31.10.2004, 21:58

clock-img

mammika

pencil-img

860

Men je pa fuuul mraz...Mam tiste ta štrikane štunfe gor pr nes se rečejo "priglavke" :)-:)-:)-:)-:)-:)- Men se zdi da je tuki pr nas ful mraz no ...:hudicek:

clock-img

31.10.2004, 23:14

clock-img

Anonimen

Mamika lepo prosim ne me strašit jaz sem zmrznjen človek:)-:)-:)-se pravi da moram sabo vzet debele zokne:)-:)-:)-:)-

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem