writing-img

Prosim ideje

clock-img

12.06.2009, 09:16

clock-img

timoteja

pencil-img

524

Pozdravljene! Kot predstavnica v vrtcu pobiram denar za "darilo" oz. zahvalo ob koncu šolskega leta (bo pribl.30 EUR/vzgojiteljico) - ali kupiti za to vsoto šopek (ena cvetličarka tu blizu nas dela fantastične, za ta denar bi dobili res lepega, mao neobičajnega, saj je malo umetniške duše), ali le kakšen cvet, pa zraven še kaj druga? Prosim, pomagajte, se malo mudi...

clock-img

12.06.2009, 09:19

clock-img

babylove

pencil-img

2473

Morda raje lončnico, šopek kmalu ovene.

clock-img

12.06.2009, 09:21

clock-img

Splišni

pencil-img

2373

Raje en cvet pa še kaj zraven. Šopek res prehitro ovene. Saj je lepo, samo kot dodatek.

clock-img

12.06.2009, 09:23

clock-img

baby blue

pencil-img

2248

mogoče kak cvet ali pa lončnico... mogoče tudi kak bambus za srečo...

clock-img

12.06.2009, 09:41

clock-img

analucija

pencil-img

389

kaj pa masažo in kakšen cvet

clock-img

12.06.2009, 10:15

clock-img

Anonimen

kaj pa kak lepo okvir za sliko? pa daste notri slikico razreda?

clock-img

12.06.2009, 14:18

clock-img

ona

pencil-img

3685

Imam eno kolegico,ki ima mamo,ki dela v vrtcu in mi je glih zadnjič pripovedovala,kako je mama že ful sita,ker dobiva vedno lončnice za zaključek..samo v vednostuser posted image
Mi smo lani našim v vrtcu kupili verižico srebrno na uni špagici in naredili sliko otrok v velikem okvirju,zraven pa napisali en tak lep verz in še zdaj imajo to sliko v učilnici!So bile ful zadovoljne.
Letos pa ene druge mamice rihtajo,tako,da še ne vem kaj bouser posted image
Skratka,od vseh rož je boljše kaj uporabnega in,da je za pomin,npr. skodelica z sliko otrok,kaj uporabnega,kakšne škatle za cd-je,slika,okvir za sliko....
seveda pa vsak naredi po svoje in kot se zmenite,jaz sem samo predlagalauser posted image

clock-img

12.06.2009, 14:26

clock-img

muška

pencil-img

3223

ja pa a nič ne poznate vzgojiteljic?

Moja dva sinova imata vse skupaj 4 vzgojiteljice;

-ena je planinka (ima cici planinski krožek in sila preprosta ženska), torej iščem kaj v tej smeri  (tej bi recimo podarila ene natur planinske nogavice)
-ena se rada rihta, ima dnevno drugo ogrlico in zapestnico v stilu,... evo ti smernica ( zagotovo kos nakita)
-ena ima v vrtcu mini folkloro (tudi sama pleše), torej smernica v tej smeri  ( izvezeni prtički ,... narodna niša pač)
-ena je pa tehnik za vse, vsi CDji, brošurice,... vse to je njeno delo (scrap book, štanca,..... karkoli v stilu ročnih spretnosti

clock-img

12.06.2009, 15:16

clock-img

Ancy

pencil-img

614

Jaz tud odsvetujem šopek, sej je lepo kak dan ali dva, potem pa roma v koš in ne ostane od tega noben spomin!

clock-img

13.06.2009, 23:09

clock-img

jar

pencil-img

248

če bi bila jaz vzgojiteljica bi se najbolj razveselila enega šopka poljskega cvetja in TAVELIKE ČOKOLADE (ali pa roche, fererro....)

clock-img

14.06.2009, 21:10

clock-img

noranate

pencil-img

2143

Naši smo kupili orhidejo posajeno v steklen lonec s štirimi cvetnimi stebli user posted image . Bila je vidno vesela in ganjena, mi pa tudi, ker smo se poslovili za vedno, saj bodo naši škratki jeseni prvošolciuser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem