writing-img

Prosim kakšen nasvet!

clock-img

12.09.2010, 15:11

clock-img

daka

pencil-img

147

Pozdravljeni!!

Imam 7.let staro hčerko,ki ima pogosto vneto spolovilo.(imela je belkasto-rumen izcedek).Zaradi tega sva pred enim tednom odšle do otroške zdravnice in dobile antibiotik.Stanje se je poboljšalo.Danes sem pa opazila da ima na spolovilu nekaj belega zgleda kot "sirasto".Kaj je sedaj to.Je že katera imela podoben problem pri deklici te starosti?Hvala za vsak nasvet.Lp!!

clock-img

12.09.2010, 16:39

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Po moje ima deklica glivično vnetje, ki je pri odraslih ženskah precej pogosto...med drugimi težavami ga lahko povzročijo tudi antibiotiki....bo treba  najverjetneje k zdravniku, da dobite zdravilo tudi za to...

clock-img

12.09.2010, 18:02

clock-img

daka

pencil-img

147

Najlepša hvala Pelin.Lp

clock-img

12.09.2010, 18:14

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Po moje ima deklica glivično vnetje, ki je pri odraslih ženskah precej pogosto...med drugimi težavami ga lahko povzročijo tudi antibiotiki....bo treba  najverjetneje k zdravniku, da dobite zdravilo tudi za to...

Res je in drugič ob jemanju antibiotika vključite probiotike, povečaš ji lahko  LCA jogurte ali pa kak linex. Tudi zdaj ko ima glivično vnetje, lahko kak lca jogurt poje več, zmanjša naj količino sladkorja, belega kruha, sladkarij....

clock-img

13.09.2010, 08:57

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

poskusi ji s canestenom mazat...

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

13.09.2010, 17:16

clock-img

daka

pencil-img

147

Lepa hvala vsem za kakršenkoli nasvet!!Bova poskusile vse,samo,da bi ta težava hitro minila.Lp

clock-img

16.09.2010, 15:18

clock-img

cukrček11

pencil-img

68

Pzdravljena!
Mogoče bi se morala malce pogovoriti s svojo hčerko glede teh stvari, punčka je  le v takih letih, da spoznava samo sebe, če se že ni. Mogoče se pogovorita mal o higieni, pa da ne bo zamere mislim da veste o čem govorim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem