cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prosim pomagajte!!!!

clock-img

24.11.2005, 13:28

clock-img

sabini

pencil-img

466

Moja kolegica je noseča 14 dni in je bila že na pregledu in se vidi utrip srčka to je bilo včeraj, ko je prišla domov ji je verjetno bilo malo krvi zaradi pregleda. No danes me kliče in pravi da ima tudi malo krvi kaj mislite a naj naredi paniko????'

clock-img

24.11.2005, 13:31

clock-img

total

pencil-img

4453

Naj gre takoj nazaj,nič čakat.

clock-img

24.11.2005, 13:42

clock-img

sonček balonček

pencil-img

499

Kar takoj nazaj - lahko je znak grozečega splava!

clock-img

24.11.2005, 13:56

clock-img

sabini

pencil-img

466

te krvi je bilo zares zelo malo joj upam da bo o.k.

clock-img

24.11.2005, 15:42

clock-img

natalia

pencil-img

1423

naj gre raje nazaj.

clock-img

25.11.2005, 08:16

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Če je res samo pikica je lahko to zarad pregleda, men je rekla da naj ne skrbim če bom imela naslednji dan mogoče kak krvav madež, imela sem glivice in mi je mal spucala tam spodaj. Jaz bi poklicala in povedala kako in koliko je krvi potem pa ti bo itak g povedala kako pa kaj.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

clock-img

25.11.2005, 09:16

clock-img

MATEJA

pencil-img

195

Sabini jaz sem tudi bila na pregledu v sredo in mi je za prvič G delala vaginalni pregled in že ko sem prišla domov iz pregleda sem imela rjav izcedek. Popoldne še malo, boj kot svetlo roza sluzasta kri, včeraj tudi še rjavega izcedka, ampak zelo malo. Mislim, da ni razloga za paniko, dokler ni krvi. Meni tokrat G ni omenila naj se ne bojim, če bo malo izcedka, mi je pa enkrat prej na rednem (ne nosečniškem) pregledu rekla, da je to normalno in da je od pregleda. Sem imela izcedek že enkrat prej, ko še nisem bila srečka user posted image . Tako da nič bat, to je od tega. Komaj čakam, da nam ne bo več vaginalno gledala naših user posted image , ker je res malo neprijetno (se bojim, da nebi zadela otroka s tisto palco) user posted image  user posted image .  Lepo nosečnost želim tvoji prijateljici in čim manj sekiranja pa bo vse o.k.. Lep dan. user posted image  user posted image

MOJ OTROK ME JE IZPOPOLNIL...

clock-img

25.11.2005, 10:01

clock-img

MatMaj

pencil-img

208

Jz sem naredila "paniko". Poklicala, povedala, sestra mi je rekla naj se pridem pokazat pa me ni nihče grdo gledal zaradi tega. Sem bila takoj pomirjena, saj mi je moja g rekla, da je to zaradi tega, ker se mora dobro vgnezdit to moje dete... Kar naj gre se pokazat.

Lp

clock-img

26.11.2005, 20:02

clock-img

sabini

pencil-img

466

Oj bilo je vse o.k. ni se šla pokazat verjetno res od pregleda tko da super sam da je o.k. . Vsem user posted image  hvala in lepo cartajte svoje male pikice v trebuščku joj lepi časi na nosečnost sedaj imam pa že 6.m starega korenjaka. Hitr bo minilo pa boste tudi ve zibale user posted image

l.p. Sabini in Maticuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem