writing-img

Prosim pomoč- želim si zanosit

clock-img

29.09.2007, 07:44

clock-img

leonida

pencil-img

174

Želim si otroka. Tudi moj pravi,da si ga želi. Seksava na 3 dni. Moti pa me, ker ne vem kam gre njegava sperma. Včeraj sem ga opazovala, čutila sem da mu prihaja,začel je bolj divje,začel stokati, čez par minutk je rekel da mu je prišlo in nisva mogla nič več naprej ker mu ni več dobro stal.Samo kam njegova sperma????? Meni se ven nič ne pocedi,mogoče ko grem lulat pa ne opazim. Res pa je da sem zadnjič opazila na hlačkah želatinasto snov,ki se je kar vlekla in je ni bilo tako malo.Ali je to to? Bojim se da mi lagal.Po spolnem odnosu ne gre nič na wc,ampak me carta in zaspi.Vaše mnenje prosim.Ali ima mogoče tako gosto?

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 29.9.2007 9:46:50 >

clock-img

29.09.2007, 08:35

clock-img

Nikoletka

pencil-img

36

Pri nama je tako, da se mi po spolnem odnosu iz nožnice izlije kar nekaj sperme, tudi če grem lulat to čutim in si moram dat po odnosu v hlačke wc papir, ker je nekaj še steče ven. Pozdravček

clock-img

29.09.2007, 08:49

clock-img

Blejka26

pencil-img

1798

pri meni je podobno kot pri nikoletki,samo ni pa nujno,da mu ne pride.Mogoče ma pa premalo zaloge..Res ti ne vem povedat!Vprašaj ga direkt

Neja 27.12.2005
Tjaša 22.10.2007
najlepši razlog zakaj živeti

clock-img

29.09.2007, 09:35

clock-img

leonida

pencil-img

174

saj sem ga vprašala.Pa mi je rekel kaj mu težim,da seveda vedno spusti noter.Pa pravi kam pa naj bi??? Pod povšter?user posted image ne vem

clock-img

29.09.2007, 12:08

clock-img

Majabo

pencil-img

553

najbolje da naslednjic opravis oralno, pa bos vedla kam gre :-)
okoli ovulacije pa le user posted image malo bolj pogosto pa bo

clock-img

29.09.2007, 16:29

clock-img

NADA79

pencil-img

106

Ja to je sigurno to. Moj user posted image  pravi, da je to to. On bo pa že vedel nama je ratalo v prvem user posted image . Kar potolaži se. Če ti je namenjeno si že srečka user posted image !!!!!

clock-img

29.09.2007, 18:10

clock-img

silvya

pencil-img

1770

1. Kako bi ti imela otroka z nekom, ki mu ne zaupaš?
2. Si sigurna, da si tega želi tudi on?
3. Mogoče pa so posredi kakšne težave, pa se ti ne upa zaupati, in raje  orgazem zaigra. Se dogaja tudi pri moških.

clock-img

29.09.2007, 21:50

clock-img

Anonimen

A ma mu ni še nikoli prišlo zunaj tebe, da bi videla kakšno spermo ima? Jaz ti tudi predlagam, da vzameš stvar v svoje roke .... in v usta, sevedauser posted image

clock-img

29.09.2007, 22:13

clock-img

sonce in smeh

pencil-img

76

Si ti sigurna, da si tvoj moški želi tudi otroka? ali si ga želliš samo ti? Moj ima na tri dni sigurno dovolj zaloge in velikokrat čutim, ko mu pride. Kadar seksava dvakrat en za drugim je potem v drugo res bolj malo, vendar je. Tako kot so te že nakatere vprašale, a vedno spusti v tebe, ali tudi kdaj izven tebe? Men je tud ponavadi kaj ven priteklo, ali je bilo 2x bolj vlažno kot ponavadi. Jaz mu že po obrazu vidim in vem kdaj mu bo prišlo. Saj ponavadi seksava pri sveči ali vsaj delni svetlobi, ker se rada vidiva in mi je to čisto drugače, kot če v temi. Vidim njegove izraze, njegove gibe........ in tako še bolj vem kaj mu paše in on ravno tako pri meni. RAda ga opazujem, velikokrat ga opazujem tudi ko zaspi. Je kot angelček.

clock-img

29.09.2007, 22:18

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Jaz ti tudi predlagam, da vzameš stvar v svoje roke .... in v usta, sevedauser posted image

Se strinjamuser posted image

Sam to nezaupanje pa res ni zdravo. Pa tip ti reče da mu je pršlouser posted image A ne vidiš sama da mu jeuser posted image

clock-img

29.09.2007, 23:36

clock-img

Anonimen

Ali pa je pod prevelikim psihičnim pritiskom, ker MORATA zanosit - pa ga zmanjka preden mu pride. Ne vem no...mojemu tud kdaj pride pred mano, pa vseeno ne rata tolk mehek, da nebi mogla dokončat še jaz.
Zakaj pa seksata ravno na tri dni? Verjetno bi bilo bolje, če bi ostala sproščena in seksala, ko vama paše, pa bo otroček zagotovo prišel (meni je dvakrat uspelo, pa nisva niti enkrat seksala, ker kao morava..)  Pa mal se kdaj razvajajta, saj ni treba vedno končat notr - dejta se mal obrnit v 69, pa naj vama pride v ustih, zmasiraj mu ga kdaj med joški ali z jezikom, ali pa mu ga namaži z oljem (tisto za dojenčke je super) in ga z rokami popelji do vrhunca.... ups, verjetno že pretiravam v opisuuser posted image  Ti garantiram, da če bosta sproščena, imata več možnosti za otročka...

clock-img

03.10.2007, 13:38

clock-img

livia

pencil-img

2395

Nama se tudi vedno pocedi vse ven, tako da brez kake brisače ali majice ne gre.

Če si pa želiš zanositi, ti pa najprej svetujem, da si prebereš knjigo Naravno načrtovanje družine, ki je vsaj meni zelo pomagala. Priporočila mi jo je ginekologinja in obakrta sem zanosila v prvem poskusu.

clock-img

03.10.2007, 20:47

clock-img

najina pikica*

pencil-img

993

Jaz ti tudi predlagam, da vzameš stvar v svoje roke .... in v usta, sevedauser posted image
[/quote]

user posted image  izvirno napisano!user posted image  tako se bodo tvoji dvomi zjasnili  user posted image

clock-img

25.10.2007, 17:05

clock-img

karmy

pencil-img

2530

sorry, sam kaj sexaš če ne veš kaj je spolnost... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a veš iz kje otrok pride? 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem