writing-img

Prosim vse srecke nosecke za VELIKO pomoc

clock-img

29.11.2010, 20:59

clock-img

maja\

pencil-img

13

Najprej bi Vas vse lepo pozdravila!!!user posted image user posted image
Ker se se vedno solam bi vas prosila,da mi priskocite na pomoc in odgovorite na vprasanje: Ali se sedaj, ko ste v pricakovanju nameravate oddeleziti katere organizirane telovadbe za nosecnice(ce se nameravate vas lepo prosim ce navedete katere),ali nameravate ohranjati kondicijo doma??? Najlepsa vam hvala vsem ze v naprej. Za tiste,ki se neveste kako boste ohranjale kondicijo ali zaradi tezav nesmete telovaditi napisite samo nevem(tako nebo nihce vedel,ce imate zaplete-RESNICNO upam,da jih nobena nima!!!!)! Zagotavljam vam,da gre ta podatek izkljucno za opravlanje statistikr,namrec izbrala sem si temo sport in nosecnost,saj se sedaj zadeva tudi mene(predvideno,da bomo zibali je 25.6user posted image ),te statistice podatke bodo videli samo moja profesorica in sosolci!!!!user posted image

clock-img

29.11.2010, 22:09

clock-img

butt3rfly

pencil-img

647

hehe, mi bomo pa zibal okoli 23.6.user posted image

kondicijo bom nabirala doma. mam doma enga 3letnega in enga odraslega otroka (mojga dedca), tak da kake druge telovadbe sploh ne rabim, niti ni časa zanjouser posted image

clock-img

30.11.2010, 08:09

clock-img

Theia

pencil-img

11

No, še ena junijka :)
Jaz precej športam in tudi sedaj ne opuščam treningov. Zmanjšala sem teže uteži in intenzivnost (pazim na srčni utrip), sicer pa po občutku. Ko mi je ginekolog predlagal le sprehode, sem vedela, da bo to samo za zraven :)) user posted image

clock-img

30.11.2010, 20:08

clock-img

maja\

pencil-img

13

najlepsa hvala za odgovore!!
butt3rfly oo cestitam(to namrec obema)user posted image pa se iz iste okolice sve tako,da se mogoce vidime!!! Theia cestitam za kondicijo,jaz namrec ne morem vec trenirat ker nimam moci pa volo mi je enmal vzel,da bi sla v fitnes.user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem