cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Prosim za nasvet

clock-img

19.03.2009, 20:48

clock-img

Anonimen

Imam eno vprašanje in sicer me zanima ali je normalno da me sramne kosti tako zelo bolijo da na čase skoraj hodit ne morem in tudi ko ležim se komaj obračam saj me tako zaboli da mi gredo solze.Sem sicer tretjič noseča ampak to se mi v prejšnih nosečnostih ni dogajalo.Naj še povem da sem G omenila to težavo in tudi sama je opazila da hodim prav na široko in ko me je pregledala je ugotovila da se mi MV krajša (2cm) in da je zmehčano.
Sem pa v 32t in se bojim da bi me kaj prehitelo.
Prosim vse ki imate podobne težave ali pa ste jih imele kaj mi je za nardit

Sem že čisto obupana.

clock-img

19.03.2009, 20:55

clock-img

Pikicapokica6

pencil-img

655

Zaradi tega sem jaz šla na bolniško v 31. tednu. Nisem mogla več hodit, ne sedet, ne živet....Pa sem drugič noseča. Bilo ugotovljeno, tako kot pri tebi, da se mv krajša. Pazi nase in počivaj, nikakor nič težkega ne dviguj. Vem, kako težko je, če imaš otroke, ampak to je v tvoje dobro. Pijem magnesol, to je pa tudi vse. 2x sem že letela v porodnišnico, ker sem imela popadke, pa se je ustavilo. Zaenkrat. Zdaj sem na začetku 35. tedna.

clock-img

19.03.2009, 20:55

clock-img

Anonimen

Počitek, sprehod, počitek.user posted image
Sama sem imela tako ubupne bolečine od 18 tedna naprejuser posted image , da sem parkrat hotela it kar na urgenco, da me nafilajo z injekcijami. Itak me nebi.user posted image Potrpi še malo, že zadnji teden teh bolečin pri meni ni bilo več.user posted image Vem pa da te zelo boli in je muka, ko se ne moreš obrnit, premaknit, po stopnicah, tuširat... mene je moral moj user posted image obračat  ponoči (sem ga zbudila) od tako hudih bolečin. user posted image (da bi prej rodila pa ne bi rekla, da je to vzrok,sama sem šla 3 dni čez rok . MV pa se itak skrajša proti koncu)

clock-img

19.03.2009, 20:56

clock-img

tia12

pencil-img

883

Nimaš kaj dosti nardit. Vse kar sama lahk pripomores je le, da velik počivaš...če se pa začne kaj dogajat pa čimprej v P, da poskušaja vse skupaj še mal zadržat.

Pa srečno!

TAJ - 10.4.2009

clock-img

20.03.2009, 12:53

clock-img

urshak

pencil-img

385

Jaz sem v 22. tednu, pa se mi tudi to dogaja. Sem ta teden to omenila svoji G, pa je rekla, da mi žal tu ne more nič pomagat, pa še mala leži tako prečno, da mi ja še bolj medenico narazen tišči. Ugotavljam pa sama, da je bolje. če ležim, ali hodim, samo sedet ne smem. Ko po dolgem sedenju vstanem, je pa tako grozno boleče, da komaj hodim in še potem tako na široko.

clock-img

20.03.2009, 13:25

clock-img

Tinqa

pencil-img

23

Jaz sem v 37. tednu. In me te kosti peklensko bolijo. Sem vprašala dr. Pušenjaka na forum in je rekel, da je edina od/rešitev za to težavo porod. Tako, d a stiskam zobe podnevi in ponoči ter čakam...

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem