writing-img

Prosim za nasvet

clock-img

04.01.2011, 10:12

clock-img

IsabellaLana

pencil-img

207

Zanima me, ali kdo ve, kako je če med porodniško ostaneš brez zaposlitve? Jaz nastopim porodniško 25.1., pogodba za dol. čas pa mi poteče 31.1. in mi je ne bodo podaljšali. Zanima me, kako oz. po kom sem zavarovana, kako je z delovno dobo- ali normalno teče in ali se znesek porodniške iz prve odločbe (za prvih 105 dni) spremeni v drugi odločbi (za naslednjih 260 dni), če sem med porodniško brezposelna ali bo ves čas isti znesek- tak kot je v prvi odločbi?
Najlepša hvala za vaše odgovore.

clock-img

04.01.2011, 12:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.01.2011, 15:10

clock-img

nananaja

pencil-img

1498

Si zavarovana, moraš pa na CSD sporočiti, da ti poteče pogodba, da ti oni uredijo zavarovanja.
Po koncu porodniške pa se lahko  prijaviš na zavod za zaposlovanje, če še nimaš nove službe.

< Sporočilo je popravil nananaja -- 4.1.2011 15:15:11 >

clock-img

04.01.2011, 16:36

clock-img

zmajaz

pencil-img

5781

Tako je, kot pravita predhodnici - med porodniško si itak v vsakem primeru zavarovanje plačuje država, samo pač sporočiti je treba na CSD, da se ti je pogodba o zaposlitvi iztekla, da oni naredijo prijavo na ZZZS, ker te bo delodajalec odjavil - formalnost pač, spremeni ti pa ničesar drugače.

Ta večja: 05.01.2008
Ta mali: 01.05.2009

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem