writing-img

Prosim za pomoč

clock-img

22.02.2008, 12:33

clock-img

razigrana

pencil-img

184

Punce, če mogoče katera ve odgovor na moje vprašanje, bi vam bila zelo hvaležna. Decembra 2006 sem prvič postala mamica. Z otrokom sva imela prijavljeno skupno gospodinjstvo, ker sem bila samohranilka. V času, ko sem postala mamica sem bila zredni vpisana na fakulteto. Letnika nisem izdelala in tako letos ostala brez statusa. Do januarja, sem prejemala DSP, zdaj pa čakam na odločbo ali mi pripada še naprej ali me bodo dali na Zavod za zaposlovanje. Sedaj pa bi rada z otrokovim očetom, ponovno poskušala živeti skupaj. Prijavljena bi bila sicer še vsak na svojrm naslovu zsto me zanima kako je v tem primeru z DSP in otroškim dodatkom? Je potrebno oddati novo vlogo in vpisata prihodke obeh? 

clock-img

22.02.2008, 14:37

clock-img

deja27

pencil-img

494

bolš,da se prijavta na isti naslov in daš od obeh dohodk,ker nikol ne veš kdaj te hopnejo,sej veš,da je to kao kaznivo.sploh pa kakšni sosedje se takoj najdejo,če slučajn več plačujejo sroškov k pa ti. 

clock-img

22.02.2008, 19:29

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: razigrana
Do januarja, sem prejemala DSP, zdaj pa čakam na odločbo ali mi pripada še naprej ali me bodo dali na Zavod za zaposlovanje. Kdo naj bi te "dal" na RZZ?Sedaj pa bi rada z otrokovim očetom, ponovno poskušala živeti skupaj. Prijavljena bi bila sicer še vsak na svojrm naslovu zsto me zanima kako je v tem primeru z DSP in otroškim dodatkom? Je potrebno oddati novo vlogo in vpisata prihodke obeh? Ja.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem