writing-img

Prosim za prevod iz nemščine

clock-img

19.01.2009, 16:04

clock-img

memole80

pencil-img

480

Kaj je katera tu gor, ki govori nemško? Naš printer ne dela in javlja naslednjo napako:

Problem mit Patrone

Rechte Patrone entf. un. uberprufe

Vnaprej hvala.

clock-img

19.01.2009, 16:07

clock-img

BUŠICA

pencil-img

1717

imaš problem s patrono- desno odstrani in preveri-če ti to kaj pomagauser posted image

clock-img

19.01.2009, 16:12

clock-img

urška

pencil-img

3136

pazrona je najverjetneje kartuša. desno odstrani in poglej. mogoče samo ni pravilno nameščena.

clock-img

19.01.2009, 16:16

clock-img

memole80

pencil-img

480

Hmmm...še vedno ne dela....user posted image

clock-img

19.01.2009, 16:18

clock-img

memole80

pencil-img

480

Vseeno hvaaala. :)

clock-img

19.01.2009, 16:19

clock-img

ZmajTolovaj

pencil-img

3274

Je možno, da je prazna? Malo ven vzemi pa daj nazaj, probi ugasnit pa spet prižgat printer .. Pri meni običajno rata user posted image  Srečno.

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

clock-img

19.01.2009, 16:24

clock-img

memole80

pencil-img

480

Ma je celo možna, da ga nisem inštalirala...ha ha....user posted image user posted image user posted image  Pred meseci sem mogla računalnik na novo inštalirati inje možno, da se ga pozabila inštalirati. user posted image  Ma sem prav blond. Bom poskusila sedaj....user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 16:39

clock-img

memole80

pencil-img

480

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Ma je celo možna, da ga nisem inštalirala...ha ha....user posted image user posted image user posted image  Pred meseci sem mogla računalnik na novo inštalirati inje možno, da se ga pozabila inštalirati. user posted image  Ma sem prav blond. Bom poskusila sedaj....user posted image user posted image user posted image

Nisem še tako blond...je inštaliran, ampak ne dela. user posted image user posted image user posted image

clock-img

19.01.2009, 18:25

clock-img

2 Sraki

pencil-img

1159

Včasih pomaga da malce pretreseš kartušo.

clock-img

19.01.2009, 19:47

clock-img

Netopirčy81

pencil-img

1327

IZVIRNO SPOROČILO: memole80

Kaj je katera tu gor, ki govori nemško? Naš printer ne dela in javlja naslednjo napako:

Problem mit Patrone - težava s kartušo

Rechte Patrone entf. un. uberprufe - odstrani desno kartušo in preveri

Vnaprej hvala.

Drgač pa, kot pravijo predhodnice, vzemi kartušo ven, mal pretresi, pa še enkrat preglej nastavitve printerja.

Mamica zmeraj razume, kako ti je pri srčku, razume vse tisto, kar vesta samo ti in ona. Mamice ne pozabiš, nikoli v življenju. Taka je moja mami.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni