writing-img

Proti koncu

clock-img

24.07.2007, 09:36

clock-img

Caarmen

pencil-img

356

Ali ste tudi ve proti koncu začele zatekat? Jaz do 37. tedna nisem nič sedaj pa sem... V trebuhu me večkrat začne bolet kot takrat ko je prišla M ( imela sem zelo boleče). Če kaj berem ali podobno pa me kmalu začne bolet glava in oči...  Da špikanja v spodnjem delu trebuha sploh ne omenim.

Ali je to normalno?

clock-img

24.07.2007, 10:48

clock-img

AnaB.

pencil-img

150

Živjo,
jaz te res ne bi rada strašila, sama sem 1. nosečka in vem le tisto, kar sem prebrala, ampak tvoji znaki vse preveč spominjajo na znake preeklamsije. Kako je s pritiskom? Je ok? Sem brala, če se ti začne na hitro v voda nabirat, glavobili, zamegljen vid ... morš takoj k zdravniku.
Upam, da se motim, da je vs ok in se pač samo tvoje telo pripravlja na finiš. Za ziher pa pokliči g.

Vso srečo!

Mamica sem! Kako lepo!

clock-img

24.07.2007, 10:56

clock-img

TinaUros

pencil-img

240

Ojla.
Pokliči svojo G in tako boš najbolj mirna. Če a je na dopustu, pa kliči porodnišnico za nasvet.

LP

clock-img

24.07.2007, 10:57

clock-img

Sončni žarek

pencil-img

3265

CAARMEN- mislim, da imava PDP na isti datumuser posted image  

Glede otekanja-jaz še sploh nič ne otekam, tako da lahko obujem vse čevlje.
Če pa bereš kaj ČVEKANJA V PRIČAKOVANJU-AVGUSTOVKE boš pa videla, da se vse srečujemo s podobnimi težavami. Meni trebuh ful otrdeva, pa spodaj me tudi špika zadnja 2-3dni.....telo se očitno pripravljauser posted image user posted image . Jaz najino user posted image  normalno čutim, tako a nisem šla še nikamor.
Glede nato, da te začne boleti glava in oči....večkrat si izmeri pritisk...pa G pokliči....

clock-img

24.07.2007, 16:36

clock-img

lunca2

pencil-img

2265

Zatekanje je normalno v user posted image , ampak se vseeno posvetuj s svojo ginekologinjo. Meni so zatekale le noge oz. gležnji v 38 tednu.

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem