writing-img

Protibolečinska sredstva

clock-img

20.03.2005, 11:51

clock-img

Anonimen

Mene zanima, kako je če dobim protibolečinska sredstva na porodu, ali lahko potem normalno otroka dojim ali kako?:zmeden:Ali je doloceno katera zdravila mores dobit, če hočeš dojit?:zmeden2:
Oprostite moji nevednosti:ups: in hvala za odgovore:rozica:

clock-img

20.03.2005, 12:07

clock-img

dix

pencil-img

897

Kaj takega da pol ne boš smeta dojiti ti ziher ne bodo dali (če ti sploh bodo..:)-).

clock-img

20.03.2005, 12:12

clock-img

Anonimen

A okei, mene pa pač zanima, ker večkrat vidim, da nocejo protibolecinskih, pa sem misla, da potem nemores dojit:ups:

clock-img

20.03.2005, 13:43

clock-img

dix

pencil-img

897

Velikokrat jih nočejo dat ker porodnica pol ne sodeluje ali pa lahko omamijo otroka če dajo prehitro. Meni so dali eno protibolečinsko inekcijo, ki mi je bolj psihično delovala, ker mislim da bi brez isto bolelo kot je z. Ti kar prosi, če ti dajo ti dajo, če pa ne pa boš že potrpela in preživela ;)

clock-img

20.03.2005, 15:18

clock-img

Anonimen

O, brez skrbi, da ne bo nič narobe. Meni so skozi kao nekaj proti bolečinam dajali, pa sem še vedno v dvomih, če ni to samo fora... Ne vem, če bi lahko še kaj bolj bolelo, namreč.

clock-img

20.03.2005, 15:20

clock-img

Anonimen

Aja, pa še nekaj sem imela v mislih. In to je, da si mi zelo všeč, ker sprašuješ veliko stvari, ki si jih nekatere verjetno sploh ne bi upale vprašati, ker se jim verjetno zdi, da bi pač to morale že vedeti. Pametni sprašujejo. Kar tako naprej.

clock-img

20.03.2005, 15:57

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Jaz sem dobila Dolantin (je opioid, učinkovina je petidinijev klorid, zgleda, da zdaj ni več v uporabi, ker je na strani http://www.zdravila.net/ naveden med ukinjenimi). Zadeta sem bila kot mina, kar niti ni bilo tako napačno, bolelo je pa vseeno. Malega so mi takoj pristavili na joško - oni že vejo, kaj lahko dajo in kaj ne (vsaj upam).

clock-img

20.03.2005, 17:05

clock-img

Anonimen

Super, hvala za odgovore :bravo::)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem