writing-img

Prozorna tekočina

clock-img

23.05.2006, 07:49

clock-img

Anonimen

Po izračuni naj bi jutri bila moja ovulacija, ampek me moti , ker do sedaj nisem imela tako mokrega izcedka, da moram nositi mini vložke. Izgleda, kot da bi se z vodo polivala in to že cel teden. Urin mi ne uhaja, ker bi bilo vse bolj rumeno obarvano, ampak je samo mokro brez kakršne koli barve. Vem, da je v času ovulacije izcedek, ampak moj je drugačen, ni vlečljiv, brez vonja. Samo mokrota, ki me moti. Malo imam tudi krče v spodnjem delu.Delamo pa na bebici. Je možno, da bo kakšno vnetje?
Zaradi miru se bom naročila na pregled.

clock-img

23.05.2006, 12:35

clock-img

kapica

pencil-img

5103

Pri meni se to v casu ovulacije veckrat dogaja, tako da imam dnevne vlozke obvezno.
Bi rekla da je normalno, jaz se nisem imela kdaj vnetja.

Sedaj nas je pa pet!

clock-img

23.05.2006, 16:26

clock-img

iwa

pencil-img

824

jest mam tud v tistem tednu plodnih sni nooro velik vsakršnih izcedkov, tko da če te nič ne srbi ali peče ali podobno po moje ni panike. Pa lep dan!

Življenje je lepo!

clock-img

23.05.2006, 23:10

clock-img

pot

pencil-img

1487

Meni je zaradi nenehnih bakterij oz. izcedkov rekla G. da naj si kupim ene tablete, ki mi full pomagajo. Je pa res, da rabis konkreten vložek, tisto noc, ko si vstavis to tabletko v nožnico. Imenujejo se: Natrii tetraboratis vagitoria 20% - bakteriostatik, antimikotik. Meni zadošča že pol te gumijaste zadeve.
Vprasaj svojo G., če bi tebi tudi to pomagalo.

clock-img

24.05.2006, 21:39

clock-img

KODA

pencil-img

4015

Brezbarven obilen izcedek,je pri meni prvi znak za ovulacijo.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

clock-img

24.05.2006, 22:33

clock-img

Anonimen

Se podpišem pod KODO....

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem