writing-img

Prsi

clock-img

30.10.2004, 12:29

clock-img

biser

pencil-img

147

Sem v 19 tednu in me zanima, če je imela katera podobne težave kot jaz. Počutje je sicer v redu, samo zelo so me začele srbeti prsi in bradavičke. Ne vem kaj naj, ker bi si najraje potegnala kožo dol tako me srbi:( :zmeden: Sem pa opazila na spodnji majčki zjutraj take majhne "flekce". Malo me skrbi, ker se mi zdi to malo prehitro, da bi že izločala "mleko". Drugače pa je počutje kar v redu, čeprav mi paše malo več :zaspan: :)
Kaj pa ve mislite o tem?
Lep pozdrav!
Nataša&:duda:

clock-img

30.10.2004, 12:34

clock-img

cekrček

pencil-img

108

Nataša

Jaz sem tudi z današnjim dnem v 19t in ti morm rečt da so me cel prejšni teden prsi srbele , da se mi je hotelo kar zmešat.Zdej je že bolje. :metulj:

lp Cekarček

clock-img

30.10.2004, 12:53

clock-img

Lidy

pencil-img

271

Jaz še nisem v 19t pa se mi to dogaja. mogoče da zaradi moderčka :zmeden: ?

Lidy

clock-img

30.10.2004, 13:17

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Mene je matralo od dneva zanositve - bolelo, srbelo. špikalo... Vse normalno, če mene vprašaš, nič skrbet!

clock-img

30.10.2004, 13:40

clock-img

Ula3

pencil-img

170

Hey!

Nič panike, to kar se ti izloča je čisto normalno,imenuje se kolostrum-kar je redka tekočina, ki vsebuje vse snovi, ki jih bo potreboval tvoj angelček, bradavičke pa srbijo zaradi velikih hormonskih sprememb v telesu in prsih!
:sloncek:

clock-img

30.10.2004, 18:48

clock-img

tinadvojčica

pencil-img

794

Jaz sem sicer že pri koncu samo so me tudi takrat enkrat ful bolele in srbele prsi pa sem jih namazala s kremo tudi po 10 krat na dan.Pa je pomagalo.Zdaj sem pa v 36 tednu pa me nenormalno srbi trebuh ampak tako da se mi bo zmešalo.
Maži se,maži se,maži se....

clock-img

01.11.2004, 11:37

clock-img

barby*

pencil-img

529

ojla:zajcek:
mi pa smo zakorakali v 20. teden in nas tud nekaj casa srbi pa boli pa spet srbi in balkoncki kar ne nehajo rast:sloncek: jaz sem takoj kupila bombazne modrce in se strinjam s tinodvojcico...mazat, mazat, mazat...
pozdravcek in cim manj srbecih balkonckov....
barby :metulj:in :duda:19t

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem