writing-img

Prsna črpalka Chicco

clock-img

23.09.2004, 23:50

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Živjo,

ali ima mogoče katera izkušnje s prsno črpalko Chicco Primigiorni?
Kako se je obnesla?
Morda katera ve približno ceno? (zdaj ne najdem)

LP

clock-img

24.09.2004, 08:40

clock-img

Blink1

pencil-img

3265

Zdravo

meni so vsi priporočali črpalko od Aventa. In res je dobra...moraš pa se je najprej navaditi in pogruntati, potem pa gre super črpat. Imam tudi Nukovo pa ni bila tako fajn. Nekdo pa mi je rekel, da je Chicco naredil v bistvu ponaredek Aventove...

Cena vseh pa se suče okoli 11.000 SIT.

clock-img

24.09.2004, 09:09

clock-img

janja

pencil-img

1559

Jaz sem uporabljala Aventovo črpalko. Zahvaljujoč njej se je moj mali tako hranil z mojim mlekom do 6 meseca. Sem bila zelo zadovoljna z njo. Ko sem se pogovarjala s kolegicami, pa so mi večinoma tiste z manjšimi prsmi rekle, da se pri njih ne obnese preveč (težko ustvarijo vakum). Chicco-ve črpalke pa žal ne poznam.

Čau, Janja in :duda: Andraž

clock-img

24.09.2004, 09:15

clock-img

JASNA D

pencil-img

1326

Jaz imam bolj male joškice, pa mi je Aventova pasala! Ko pogruntaš, da jo moraš fajn k zizi prislonit, sploh ni problem, je pa verjetno od posamezne ženske odvisno, koliko je treba pritisnit, da mlekec ven špricne.

Hura za nas z malilimi zizki!

LP, Jasna

clock-img

24.09.2004, 12:41

clock-img

frutka_

pencil-img

7433

Jaz redno uporabljam Chiccotovo in je čisto v redu! ;)Črpa v redu, pere se v redu, sploh ne vidim kakšne razlike med temi pumpicami...:zmeden:

Sicer ne poznam Aventove ampak se mi zdi vse skupaj isti šmorn. Pri Aventu me moti to, da je Avent celi sistem za katerega moraš imeti vse, če se zanj odločiš. Njihove stekleničke ustrezajo po velikosti samo njihovim sterilizatorjem pa samo v njihove termovke jih lahko daješ...seveda pa za vsem tem stoji višja cena...hm? Kakor se kdo odloči...

Annny pazi pa, da črpalkice ne uporabljaš pri vnetih bradavicah, ker jih mehansko črpanje le še dodatno draži. Priporočam ti nakup Multi mum kreme za bradavice, ki jo v začetku dojenja nenehno lahko uporabljaš in je ne rabiš spirati...

Koliko še do konca?:sloncek:

clock-img

24.09.2004, 14:48

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

Imam Aventovo, že od začetka nobenega problema z njo. In kot je rekla Frutka - Lanolin Multi Mam krema je super. Toplo priporočam, da jo vzameš že s sabo v prodnišnico in mažeš, mažeš....

clock-img

25.09.2004, 02:54

clock-img

Annny

pencil-img

4837

Mamice, najlepša hvala.
Glede Chicco črpalke sem vprašala prav zato, ker sem slišala, da je prišla na tržišče taka, ki je 'enaka' Aventovi.
Multi Mam Lanolin sem si že kupila (hm, se mi zdi zelooo gost, po moje ga bo dovolj za celo leto:)..
Za črpalko pa res ne vem, ali naj jo kupujem še pred porodom ali ne...no, saj če bi jo rabila, jo grem lahko iskat kadarkoli, a ne.
Še enkrat hvala za prijazne odgovore:sloncek::sloncek:9nebesa9nebesa

clock-img

25.09.2004, 07:24

clock-img

Jančika_

pencil-img

11484

To je kar drag špas, zato sem jo jaz kupila šele, ko sem jo rabila, kar je bilo en dan po prihodu iz porodnišnice. Imela sem take dojke....komaj sem hodila, tak so bile nabite;). Seveda je bila to nedelja, ampak je Joe tekel v lekarno, pa niso komplicirali.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem