writing-img

Prsne bradavice

clock-img

04.08.2009, 16:16

clock-img

Anonimen

Ma kolikor dolgo nazaj gledam ,ne najdem nič o tem.Namreč v zadnji 14 dneh me obupno srbijo prsne bradavice.Kako naj to omilim....sem že poskusila s Kanesten kremo ,pa ni nič bolje.....Je katera že imela tak problem?

clock-img

04.08.2009, 17:59

clock-img

ssevin

pencil-img

1704

Jaz se počoham če me kaj srbi, pa mine.

clock-img

04.08.2009, 19:06

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

Ah ja, nebi bila ti TI ,če ne bi dala takšen odgovor.Kr neki.BV.

clock-img

04.08.2009, 19:13

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: ssevin

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

04.08.2009, 20:46

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

a imaš slučajno nov modrc ali pa spodnjo majico?

Meni se je zgodilo, da sem imela en modrc in je bil z notranje strani nek všitek oz. šiv, ki me je dražil, da so me srbele bradavice. Pa dolg cajta sploh nisem skapirala, da me samo v tem modrcu bradavice srbijo..

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

clock-img

04.08.2009, 22:12

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

a imaš slučajno nov modrc ali pa spodnjo majico?

Meni se je zgodilo, da sem imela en modrc in je bil z notranje strani nek všitek oz. šiv, ki me je dražil, da so me srbele bradavice. Pa dolg cajta sploh nisem skapirala, da me samo v tem modrcu bradavice srbijo..

Ma ja ..a veš da res.....sem si kupla tri v kompletu od Neckermanna in so vsi iz enega gladkega blaga.Ma ,da sprobam ,če bo kaj bolje ,ko bom šla spet na bombažnegauser posted image Že jutri probam!Jao meni...kako da se nisem sama spomnilauser posted image

clock-img

04.08.2009, 22:35

clock-img

nadya

pencil-img

751

Mene so bradavice srbele, kadar sem mela čipkast modrc na seb. Oziroma karkol čipkastga na joškah.
Aja, pa k sm bla noseča tutuser posted image

clock-img

07.08.2009, 13:06

clock-img

zarjica

pencil-img

280

Mogoče je res kriva sintetika na modrcu, ali pa morda mehčalec? Mogoče perilo raje dvakrat splakni pri pranju. samo ne čohaj se!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem