writing-img

Prstan je "podrgnjen"

clock-img

25.01.2010, 14:03

clock-img

nicimoja

pencil-img

205

Moj poročni prstan je že čisto "podrgnjen", popraskan, pa komaj 1 mesec ga imam user posted image . Kaj pa vaš?
A je možno, da se trdota zlata razlikuje?

clock-img

25.01.2010, 14:35

clock-img

Kliki

pencil-img

2756

Njaprej čestitke.

Ja kaj si pa počela z njim da je odrzan?
Če si ga normalno nosila je čudno da se ti je po enem mesecu odrzal.

clock-img

25.01.2010, 14:37

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

hmm.. jaz mam iz belga zlata in ga mam dve leti... pa je tud ze MAL podrsan... tko da tezko rect.

clock-img

25.01.2010, 15:26

clock-img

majči tolovajči

pencil-img

13

Jaz ga bom sedaj imela že eno leto in je iz belega zlata. Lahko bi rekla, da je malo popraskan, ampak ga imam tudi neprestano gor in vsa oprvila opravljam s prstanom na roki. Tako, da si mislim, da je to tudi normalno.

clock-img

25.01.2010, 17:12

clock-img

anajmad

pencil-img

2780

Če ga imaš iz 18K zlata,je to normalno,ker je mehkejše zlato. Pri nas je merilo 14K(585/000) čistine zlata,kot v celi Evropi in je tuid malo trše.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

clock-img

25.01.2010, 20:56

clock-img

SaaS

pencil-img

1457

Moj je bil po enem mesecu tudi takoj popraskan. Me je prav motila in sem šla k zlatarju, če ga lahko "spolira", ali kakrkoli že.
Je brez problema to naredil, se pa je tudi on čudil, da je tako popraskan in me spraševal, če kaj takega delam, v službi? Delam za računalnikom, tako da to ni. Sem potem razmišljala od kje bi to bilo in sem ugotovila, da imamo v stanovanju na vratih take kovinske kljuke, ki so tako oblikovane, da vsakič ko primem, očitno s prstanom podrgnem. To je to. Potem sem nekaj časa pazila, kako odpiram vrata, ampak ne gre ves čas... Zdaj je pač malo popraskan, niti ne opazim več. Imam ga pa zdaj že dobrih 7let.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem